Домусчиев се ожали, че Румен Радев "не го уважавал". Браво на президента - стига рекет от олигарси

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/domuschiev-se-ozhali-che-rumen-radev-ne-go-uvazhaval-bravo-na-prezidenta-stiga-reket-ot-oligarsi/26074 SvobodnoSlovo.eu
Домусчиев се ожали, че Румен Радев "не го уважавал". Браво на президента - стига рекет от олигарси

Шефът на КРИБ Кирил Домусчиев се жалвал в предаването на Илияна Беновска по Канал 3: „Радев пренебрегва КРИБ, ГЕРБ и БСП не ни търсят за експертиза!“

Домусчиев споделил, че от КРИБ са отправили покана към президента Радев за среща, на която да коментират и закона за концесиите, но по думите на госта президентът не се вълнува от тази тема и ,,най-голямата работодателска организация в България не заслужава внимание и уважение”.

Това е една от положителните новини на седмицата.

Ако наистина президентът Радев е отрязал мераците на съмнителния бизнес с бели якички да кадрува и клати държавата – браво.

Ако двете големи партии – ГЕРБ и БСП, най-после са осъзнали, че не бива да робуват на олигарси, маскирани като почтени предприемачи – още по-голямо браво.

Законите не биват да се пишат за кефа и интересите на ченгеджийско-мутренския сбириток от дебелокожи персони, претендиращи за „доброто лице на националния капитал“.

КРИБ неслучайно е позната в народния фолклор като абревиатура на „криминална банда“. Да припомним, че същата тази „работодателска организация“ обяви за „Мистър Икономика“ за 2011 г. съсипателя на КТБ Цветан Василев, а за „Мистър Икономика“ за 2016 г. подсъдимия за милиони укрити данъци Огнян Донев.

Резултат с изображение за Домусчиев

Автор: Данка Радева

pik.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.