ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА РАЗРУШАВАНЕ И ВРЕМЕ ЗА ГРАДЕНЕ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/doyde-vreme-za-razrushavane-i-vreme-za-gradene/14716 SvobodnoSlovo.eu
ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА РАЗРУШАВАНЕ И ВРЕМЕ ЗА ГРАДЕНЕ

Гешев, наричан още и Каскетчо, цитира Еклесиаст. Това е добре, защото може и да разбере посланието. "Време за убиване, и време за изцеляване; Време за събаряне, и време за градене...."

Посяха ветрове и ще пожънат бури. Ежедневно се гавриха с търпението и достойнството на българския народ. Подиграха се със знамето ни, подиграха се с армията ни, с историята ни, с децата ни! Подиграха се на работещите и почтените. Наричаха ни тулупи и негодници, вместо братя и сънародници.

Посяхте терор, ще пожънете ураган от народния гняв. Защото пак ще ви напомня, престъпници, че присъдата на народа за националните предатели се знае от векове за векове и няма да я забравим! Защото винаги трябва да има справедливост, преди да започне градежа на новото.

Ние няма да си простим наивността, с която загубихме почти всичко ценно за България. Но още повече няма да простим на вас, които продадохте родината си.

Идва време разделно и време обединително. И всеки един от нас днес трябва да вземе решение от коя страна ще застане - от страната на мутрите, превзели властта и продаващи родината ни или от страната на народа, начело с Президента на България генерал Румен Радев! Въздържането означава подкрепа за шкафчетата с милиони евро, подкрепа за невижданата корупция, наркотици, престъпност и унищожаване на българския народ!

Напред, с генерал Румен Радев! За България! Мутри - вън!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.