Двамата измамници, които спуснаха с парашут да досъсипят България, се изказват от името на народа

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/dvamata-izmamnici-koito-spusnaha-s-parashut-da-dosasipyat-balgariya-se-izkazvat-ot-imeto-na-naroda/2628 SvobodnoSlovo.eu
Двамата измамници, които спуснаха с парашут да досъсипят България, се изказват от името на народа

Двамата измамници, които спуснаха с парашут да досъсипят България, се изказват от името на народа, не знам на какво отгоре, при положение, че ги избраха под 20% българи/не-българи и половината от тях вече горчиво съжаляват, че станаха за смях с този избор.

Единият олигофрен, този без име, казал, че войната свършвала, когато агресорът се оттеглел от територията на жертвата.

Това може да го мисли и говори само луд за лудницата! Никой нормален човек, който мисли и живее в реалната реалност, не може да има такова отношение към ситуацията дори на сън. Просто и ясно.

Другият олигофрен, с изпъкналите очички и правилна телесна ориентация, казал друга глупост.

България нямало да подпише нов договор с доставчика на газ. Прав е, съгласна съм! Няма да подпише, защото той няма да е в правото си да го подпише. Ще го подпише друг човек.

Иначе ме фрапира моралът на това лице и подобните му - Ползва газът, обаче с отвращение и никога повече няма да го ползва като му свърши договора. След това ще ползва пещерата за малоумни, в която човекът живее озъбен и смърдящ като животно.

Това е положението.

Влакокрация.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.