ЕДНО ПОЛИТИЧЕСКО ЗОМБИ ЧАКА В БАНКЯ....

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/edno-politichesko-zombi-chaka-v-bankya/14630 SvobodnoSlovo.eu
ЕДНО ПОЛИТИЧЕСКО ЗОМБИ ЧАКА В БАНКЯ....

Борисов в момента не осъзнава, че е политически труп. Стана такъв в момента, в който се разбра, че открито подкрепя Доган и Пеевски и в момента, в който кучето му Гешев влезе в Президентството.

Едно зомби сега стои в зайчарника и се тресе от ужас, а верните му лакеи си мислят как ще си спасяват кожите. Идва момент, в който никакъв пиар и европейски приятели не могат да помогнат. И това е моментът, в който заплашиш и тръгнеш срещу собствения си народ и той осъзнае това.

Десетилетие този политически червей се гавреше с българския народ, обрече пенсионерите на бедност и мизерия, обрече работещите на заеми и кредити, заради които ЧСИ-та ги разкъсват и изхвърлят на улицата. Този престъпник продаде националните интереси на България и дори българския лев, символ на суверенитета ни.

Едно зомби чака в Банкя.......Време е!

Елена Гунчева

#ОставкаМутро

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.