Евгений Дайнов: Ахмед Доган не е крепител на етническия мир. Това е краят му

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/evgeniy-daynov-ahmed-dogan-ne-e-krepitel-na-etnicheskiya-mir-tova-e-krayat-mu/14647 SvobodnoSlovo.eu
Евгений Дайнов: Ахмед Доган не е крепител на етническия мир. Това е краят му

Етническият мир не се крепи от Ахмед Доган. Това каза политологът Евгений Дайнов в ефира на БНР Бургас. Той се намира на един от пътищата водещи до имението, което се свързва с Ахмед Доган. Според Дайнов, почетният лидер на ДПС е направил всичко възможно да произведе конфликт.

"Конфликт няма, защото протестиращите граждани и членовете на ДПС си говорят мирно и не генерират онова напрежение, което Ахмед Доган, очевидно, е очаквал.

В казуса "Росенец" се събира всичко. Някакви си хора, защото имат власт и пари, нарушават абсолютно всички закони, погазват всичко, усвояват си държавна земя и правят каквото си искат. Освен това, се опитват да провокират напрежение. Ахмед Доган не е крепител на етническия мир, той се опита днес да го взриви. Това е краят на Ахмед Доган.

https://bnr.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.