Филип Симеонов: Това ли ни обещавахте г-жо Фандъкова, алеята да е в гора от бетон?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/filip-simeonov-tova-li-ni-obeshtavahte-g-zho-fandakova-aleyata-da-e-v-gora-ot-beton/14907 SvobodnoSlovo.eu
Филип Симеонов: Това ли ни обещавахте г-жо Фандъкова, алеята да е в гора от бетон?

Преди дни беше обявено обществено обсъждане за трасето на новата велоалея която е разположена върху бившата жп линия до гара Пионер. Трасето идва от Слатина и минава през Изток , до гарата. По обещания от години, върху цялото, обръщам внимание , върху цялото трасе трябваше да е велоалея, място за отдих, да има места за спорт, като фитнес уреди и др, но не и сгради. Сега виждаме, че в предложението са включени такива! Сравнявайки предложението за нов ПУП, то виждаме че той противоречи с ОУП, но явно това няма значение. Накрая, малко преди ул.Незабравка е предложението за нова ДГ в района. Тук наистина липсват места за децата в градините и яслите, но това ли е най-подходящото? Имам усещането че на това обществено обсъжадане , ще стои дилемата или приемате ПУП със сгради и ДГ или няма ПУП, няма велоалея!!!!

Това ли ни обещавахте г-жо Фандъкова, алеята да е в гора от бетон? Призовавам всички да отидем на 02.07.2020г от 17ч.30' в зала Универсиада и да се противопоставим на така предложения ПУП!!!

В прикачените снимки ще видите как от зона за озеленяване, терена се превръща в зона за застрояване!!!!!

Този терен , до колкото знам е дарен на Столична Община, което значи, че ако се приеме там да се строят сгради, тя от това дарение ще изкара не малко средства!!! Питам се, дали ще има нещо и за НКЖИ които са направили това дарение? Или няма значение ча тази държавна компания е на загуба от много години?

Това не е ли съзнателно източване на НКЖИ?

Снимка на Филип Симеонов.

Снимка на Филип Симеонов.

Снимка на Филип Симеонов.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.