Франция може да има полза от "българския еврокомисар", но България - едва ли

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/franciya-mozhe-da-ima-polza-ot-balgarskiya-evrokomisar-no-balgariya-edva-li/25369 SvobodnoSlovo.eu
Франция може да има полза от "българския еврокомисар", но България - едва ли

Добре, ще назначим поредната калинка за еврокомисар. Впрочем, всички знаем, че тя не представлява интересите на България, защото нито един интерес не е ясно дефиниран. Виж Франция може да има полза от "българския еврокомисар", но България - едва ли. Нима някой знае пряка българска полза от другарката Кристалина Георгиева? Не кръгла нула, а цели две нули една до друга.

ЕС продължава да се разиграва като тежък бюрократичен апарат с неясни цели. Ако единствената такава е да се запази цял, то и това вече не е така. Другото е да умираме дълго, творчески и методично под зоркото око на администратори с партийна и скрита икономическа власт. Лично аз нямам подобно намерение и не ме интересува кой смята, че е упълномощен да разиграва коня си в собственият ми двор. Ако ЕС продължава отказът си да реализира справедливост в нашето общество със законови средства и мълчаливо да лансират престъпници за управленци, да вървят на майната си..

Николай Марков

Резултат с изображение за Николай Марков

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566?fref=ts

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.