Г-да управляващи, нормално ли е децата ни да гледат задниците на педалите в парка "Заимов"?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/g-da-upravlyavashti-normalno-li-e-decata-ni-da-gledat-zadnicite-na-pedalite-v-parka-zaimov/22612 SvobodnoSlovo.eu
Г-да управляващи, нормално ли е децата ни да гледат задниците на педалите в парка "Заимов"?

Знамето на "различните" и на "дъгата" се развяло вчера тържествено пред сградата на Еврокомисията в Брюксел.

Правилно. Да няма съмнения кой кой е. Не че съм се съмнявал, че сътрапезниците на Юнкер са леви фасонки - и физически, и душевно, но все пак друго си е да си развееш "другостта" като знаме.

После да не се чудят защо хората масово гласуват за популисти и националисти, защо трендът в Източна Европа е преориентация към Русия и Китай, защо е на път да се роди новият Хитлер.

Няма как, това е естествена контрареакция, еманация на съпротивителните сили на обществото.

В тази връзка чухте ли, че тази година гейпарадът през юни ще има и подгряващо мероприятие? Гей маратон, утре, събота, в парка "Заимов".

Столична община е съорганизатор, ще даде 180 000 лв. от нашия джоб за охрана, ще изгради безплатно и съоръжения за продажба на сувенири.

В същото време нашето издателство "Милениум" току-що плати 3000 лв. на общината за четвърт шатра, за да участваме в традиционния панаир на книгата,който този път е на открито - нали в НДК заседава орденът на "дъгата".

Значи издателите на български книги си плащат скъпо за търговска площ на общината, а на педалите тя им монтира сергиите безплатно, че и ги охранява с народни пари?!

Даааа, пак ще се излиза на улицата, май.

Общо-взето ми писна всяка пролет да лалосвам едно и също, сигурно някои ме взимат за психопат или обсебен, но няма да се откажа. Воювам със сбърканяците още от 2012 г., тогава написахме първата декларация срещу гей парада.

Утеха е, че в Светия синод са последователни и също реагират. Има реакция и от ВМРО

Дотук. Иначе цари гробно мълчание, и от институции, и от отделни граждани.

11-а години вече търпим тези сбърканяци да демонстрират на улицата, че са сбърканяци и да се дуят нахално на всички останали, които не са като тях. Това те наричат "право на самоопределение". Били репресирани, потискали ги, всички държавни органи не дават косъмче да падне от въртеливите им отверстия - сакън някой да не ги обиди, да не каже, че са гнусни педерасти, веднага попада под ударите на Комисията за борба с дискриминацията.

11 години се гаврят със сакралното за мнозина българи пространство пред Паметника на воините, воювали с хитлеризма.

Държавата си трае, пасува и подписва разрешителните. Смее ли да откаже - нали ще я вдигнат на балон, ще потекат едни възвания и протести от всички присъдружни гейовини - Български хелзинкски комитет, Протестна мрежа, "Да, България", "Капитал", Зелените...

Както аз не афиширам, че съм нормален, така не желая някой друг да ми тика под носа перверзията си, плезейки се из центъра на София. И да я превръща в лайфстайл.

Слагайте си го където и с когото поискате, стига да не ми го развявате пред очите.

Тази година иновациите продължават - сега пък "гей маратон". Интересен жанр, щели да бягат 3 км по двойки. Дали ще се стигнат, е въпросът.

И що в "Заимов"? Да идат в Западния парк при циганите, дето секат дърветата. Там ще бягат по-бързо, като ги подгонят мангалите...

"Заимов", господа общинари, е семейна територия, място на детски игри. През уикенда излизаш с цялата фамилия да подишаш въздух, да пориташ топка, да поиграеш федербал или тенис на маса. Има дори къщичка на чудесата, по дяволите, в която разказват приказки...

Там е филиалът на Кукления театър, там е театър "София", където се играят детски матинета.

Трябва ли хлапетата да се кьорят в задниците на дъгообразните, докато карат колелета по алеите или докато отиват на представление?

Стига вече, баста. Емил Джасим, "Левски е лайно", "Паисий е самозванец", гей

маратон, гей парад, знамето на "дъгата"...

Това не е нашата България, това е Содом и Гомор, подменена и окупирана територия на грях, ненормалност и отцеругателства.

Автор: Недялко Недялков

Г-да управляващи, нормално ли е децата ни да гледат задниците на педалите в парка "Заимов"? Пратете ги в Западния парк, при мангалите

http://pik.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.