Гаврата на победителите!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/gavrata-na-pobeditelite/25630 SvobodnoSlovo.eu
Гаврата на победителите!

Това,което трябваше да стане – стана! За пореден път хората извън времето, дето са бъхтили по 40 -50 години, останаха с пръст в уста! За пореден път с тях се изгавриха изборджийските герои – ГЕРБ и така наречени обединени патриоти.

А де факто – това са обединени лапачи за власт.

Кандисали на двеста лева!

Нямало пари!

Нима не го знаеха това? Защо, когато ги питаха журналистите откъде ще намерите пари за такива пенсии и заплати, налетият като попско чедо Каракачанов храбро отговаряше: как откъде? Има, резерви има! Щом се дават два милиарда за саниране, ще има и за пенсии.

И Сидеров твърдеше, че има – щял да ни върне златните мини и да изгони електрическите дружества. Ще изгони – трънки! По-скоро те отново ще му организират един публичен бой, този път пред парламента.

Над 400 хиляди наивници с бели коси повярваха на бандитския цинизъм на тази четворица – Борисов, Симеонов, Сидеров и Каракачанов. Защото мизерията ги е довела до скотски живот и никакви сносни разумни решения. Една значителна част от нашето общество умишлено е опростачвано през тези 27 години, за да може да виреят алчните посредственици, отрепките, за които съдбата на България е толкова важна, колкото на Гвинея Бисау…

Сега ще видите театрални тръшкания, познатите банални заклинания в името на България, братя, родината е в тежко състояние… Затова депутатските заплати се вдигат с над хиляда лева, а на ситите сиромаси с 35 лева!

Какви времена – България да я въртят на пръста си посредствени типове: Борисов, Симеонов, Каракачанов, Сидеров, Марешки заедно с онази дебелашка върлина Слави! Представяте ли си, ако през пролетта на 1990 година, на който и да е митинг – на СДС или БСП, някой беше обявил и уточнил какви ще са тези петима хубостници на върха на държавата? Щяха с камъни да го пребият!

Стефан Северин

http://pogled.info

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.