ГЕРБ мило и драго дават, за да свалят Корнелия от шеф на БСП и да си турят удобен лидер на Партията, че да се увековечат на власт

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/gerb-milo-i-drago-davat-za-da-svalyat-korneliya-ot-shef-na-bsp-i-da-si-turyat-udoben-lider-na-partiyata-che-da-se-uvekovechat-na-vlast/23963 SvobodnoSlovo.eu
ГЕРБ мило и драго дават, за да свалят Корнелия от шеф на БСП и да си турят удобен лидер на Партията, че да се увековечат на власт

"Как може една жена да използва такъв термин...шамар", удиви се Цвъ. Цвъ. при Николаев сутринта, а Виктор дори не се усмихна. Дори не зацепи абсурдните висоти на тъпотията, до които Цвъ. Цвъ. достигна за по-малко от секунда. Цвъ. Цвъ. винаги сяда на екран с намерението да блесне с риториката на Ахмед Доган и катастрофира най-безславно още недовършил и втората си фраза. Цвъ. Цвъ. се опитва да бъде изкусен оратор, като всяко амбициозно парвеню, но поради липсата на подходящо образование и природна интелигентност, той винаги е на една дума от абсурда.

Корнелия Нинова ги натръшка вчера. Отслабващата сила на властта на ГЕРБ и лидерите му, с времето отичащи в аналите на историята, се разпозна безпогрешно от лидера на БСП, която ги дразни до смърт. При това съзнателно. С нея няма да излязат на глава, защото тя не се купува и продава така, както те са свикнали. ГЕРБ да пазаруват политици и цели партии, и обществото да търпи до безкрай това безобразие. За "журналистите" и медиите им, как се купуват и продават да не отваряме дума. Ясно е. Те първи паднаха под ножа. Иначе се продават се само "мъжете" политици, затова и ГЕРБ мило и драго дават, за да свалят Корнелия от шеф на БСП и да си турят удобен лидер на Партията, че да се увековечат на власт.

Няма да им се получи. Защото не могат да поумнеят. Синдромът на интелектуална недостатъчност гарнирана с ненаситно черво, води право в Орландовци. Доживяхме. Иска ми се всеки ден Нинова да им дава повод за скандал с някой "термин" като "шамар". тия като децата се плашат от шамари. Смятайте големите батковци като ги погнат с ритници как ще опищят орталъка.

Искам Нинова да ги принуждава да я гонят от залата всеки Божи ден. Цветанов каза, че се дразнят най-много от нея. Не могат да я купят, това ги дразни до смърт. Главчев ще изгори сега, първа жертва на възстановената парламентарна демокрация в този сезон. Или поне ще го принудят да се извини. Но преди това ще направят купища грешки, ако БСП се поразвихри из парламента. Така Нинова ще предизвика парламентарна криза, а навън само чакаме знак, за да я превърнем и в политическа. В навечерието на председателството, което искат да си го припишат ГЕРБ като свой успех. Ще го бламираме като нищо. За нас, народът, няма никаква полза от това председателство, освен фукните на Борисов, че е нещо като Кисинджър на Балканите. Никакъв Кисинджър. Италианците се оказа, че не знаят да свирят нашия химн и му правят някакви странни аранжименти, че да звучи като семейство изгладнели котки.

За малко щях да образувам изречение с глагола "клатя" и съществителното нарицателно "ръка", ама ще се въздържа, че Цвъ-то е много обидчив, когато става въпрос за описания за несъразмерните амбиции на шефа му.

Нора Стоичкова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.