Гешев каза, че е инстумент на Господ, но не уточни, че под Господ разбира Борисов

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/geshev-kaza-che-e-instument-na-gospod-no-ne-utochni-che-pod-gospod-razbira-borisov/15377 SvobodnoSlovo.eu
Гешев каза, че е инстумент на Господ, но не уточни, че под Господ разбира Борисов

Гешев каза, че е инстумент на Господ, но не уточни, че под Господ разбира Борисов. Та, хунтата на Борисов и неговия инструмент, не се правят на ударени на разкритията на Божков. Всъщност те се мъчат да тушират ефекта от тях, като нанасят контраудар. Разпространените днес снимки от нови обиски и вадене на антики от офисите на Божков са точно това - опит да се разсее вниманието и да се удари с компромати. Божков твърди, че снимките са от февруари, когато са карали служителите там да вадят антиките и да ги слагат по земята за снимки.

Имаме си работа с голяма организирана престъпна група. Настанила се в изпълнителнаата, законадателната и съдабната власт. И тя си има свой капо ди тути капи, и неговите донове.

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.