"Харизматичният минотавър" продаде България!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/harizmatichniyat-minotavar-prodade-balgariya/25880 SvobodnoSlovo.eu
"Харизматичният минотавър" продаде България!

"Харизматичният минотавър" продаде България! Само и само да е на власт! Жалкото е, че колкото и да стиска кълки, не може да издържи дори един пълен мандат. А това е най- точната оценка за държавническите напъни на книжния тигър от Банкя! Под лъвската кожа на манипулативната фразеология на Б.Б. издайнически се подадахо магарешките уши на истината. За нея обаче никой не говори сега в уж горещите дебати за парламента. А тя е жестока – обречени сме да бъдем „приливника на ЕС”, а казано по-ясничко: резерват за вандалите.

Тежко ни!

През август правителството приема постановление 208 за „интеграционния процес”! Да, докато ние си печем кълките на море, Борисов ни пече на варварския шиш и заедно с другите посредствености в кабинета редят великите си простотии как за две години варварите ще се приобщят!

Те или са луди или пък нас правят на шарани.

Писал съм го: Щатите 60 години не могат да интегрират чернилките, мощната наша социалистическа държава пръсна милиони и за 20 години успя да приобщи едва 40 процента от циганите, а Бъчварова ни гледа и нагло ни баламосва, че това щяло да стане ни повече, ни по-малко – точно за две години! В това постановление се казва, че общините /видяхте какво стана в Елин Пелин!/ ще посрещнат с хляб и сол диваците / само 7 процента от тях са образовани!/, ще им дадат жилища, работа, за децата училище и финансова помощ, която е тройно по-голяма от мизерните пари на 300 хиляди пенсионери у нас.

И сега за да замажат конфузията – хоп, ще вдигаме пенсиите, всички вкупом се юрнаха да се докарват на старците. Два процента от обещанията на лакомите за власт, ако станат реалност – ще цъфнем! Върне ли се Борисов на власт, старите казарми в Криводол, Казанлък, Айтос, Елхово, Средец, Звездец, Стамболово, Любимец, Маджарово, Ивайловград, Крумовград, както и още десетина, ще бъдат подготвени да приемат зад стените си около 400 хиляди диваци – поне такива данни се споменават в елитните слоеве на властта.

Да им е честито на тези хорица, дето живеят там и да блогадарят на „харизматичния минотавър”, както наричат в статия на френския вестник „Монд” Бойко Борисов / за тези, дето не знаят – минотавър е чудовище, получовек- полубик!/ А той, великият бивш премиер, месеци наред ни баламосваше колко сме добре, как границата ни не мигрант, ами птичка не може да мине – велик лъжец. Защото в адски студения януари близо хиляда хванаха на сръбската граница – те да не са летели?

По-точно го нарича списание „Форбс” : „дълбоко посредствен, дори тъпоумен оцеляващ интригант”. Да, същият, дето световно опозори България с пускането на посредствената КРИсталинка, защото тя не е от „комунистическа фамилия”, а от фашистка! И сега търчат да правят проекти как ще ремонтират набързо старите казарми, за да им подхвърлят от Брюксел жалките 160 милиона. Нали заради тях на ПРЕМИЕРА–СЛЪНЦЕ му посиняха гърдите да се тупа колко велик дипломат е.

Грешка беше, че Орешарски не предложи него за председател на ООН! Та - до година –две България ще стане Бейрут, мало и голямо ще пропищи от диваците, а Борисов, Кунева, Бъчварова, Павлова /и още десетина!/ ще мяткат задници в някое райско кътче.

Това доживяхме след 1 400 години славна история!

И ето –сега предизборни дебати, а никой не вади тези факти!?

Мълчат – и обединени така наречени патриоти, и реформатори, и славната ДОСТ на агента Местан, и Марешки…

А бутафорният политик лъска чепици в Банкя за трети опит.

http://pogled.info

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.