Искаме да ви видим в затвора! Искаме да ви видим да строите нещо реално и в полза на народа в тая държава

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/iskame-da-vi-vidim-v-zatvora-iskame-da-vi-vidim-da-stroite-neshto-realno-i-v-polza-na-naroda-v-taya-darzhava/25853 SvobodnoSlovo.eu
Искаме да ви видим в затвора! Искаме да ви видим да строите нещо реално и в полза на народа в тая държава

Грях ми на душата, ама цялата ИМ предизборна кампания дрънчи на кухо...Как никой не обелва зъб за важното?! Какво ми сплетничите за бежанците сега, бе!? След дъжд качулка! Всичките ви днешни тези сме ги описвали по вестници и сме ги обговорили по телевизии от години, когато Хелзинкският комитет ни влачеше по съдилищата! Сетила се, Мара...Паркове, бежанци, нам още какви ръкоделия...Как пък на един кандидат за власт не му се обърна приказката в нещо, което наистина би обърнало нещата. Би възстановило поне до някъде справедливостта в обществото, би върнало поне донякъде окраденото национално богатство или поне би спряло оттока на грешни капитали от страната.

Тръгнали тука - дайте да се обединим като нация, дайте да се обединим! Ами, не щем да се обединяваме с крадци, убийци и разни други изедници! Това е! Искаме да ви видим в затвора! Искаме да ви видим да строите нещо реално и в полза на народа в тая държава. Искаме да ни върнете децата обратно тук от чужбина. Искаме да видим работа за народа, а не с 30 лева пенсии да увеличавате, защото тия 30 лева никоя баба няма да спасят.

Искаме да видим национално отговорно поведение от национално отговорен елит. И като не ставате за тая работа, ние ще си направим нов елит, а на вас - жална ви майка от тук нататък!

Поне някаква определеност и категоричност в говоренето на тия пишман кандидати за власт! Поне за наистина важното, а именно:

- национализация на имуществото, с недоказан произход и съд с тежък състав за кражби на национално богатство;

- национализация на ЕРП-тата и експроприация на ВЕЦ-ове, ТЕЦ-ове, мини, както и в отделни сектори, като фармацията, ремонтните работи на БДЖ, летищата и авиокомпаниите;

- повече държава в икономиката - възстановяване на корабостроенето и корабоплаването, с експроприация на едно конкретно варненско предприятие и съдебно дирене за унищожаване на цял сектор от нашето народно стопанство на сегашните му собственици.

- подкрепа за ветото върху закона за концесиите;

- съд с тежки доживотни присъди за крадци и други грабители;

- бързо производство за хулиганство, особено за дребното;

- връщане на смъртното наказание - смърт за насилници и убийци на деца, жени и стари хора!;

- връщане на трудовата провинност и студентските бригади;

- връщане на казармата и отделяне на по-сериозен бюджет за българската армия;

- подготовка за предоговаряне на членството ни в ЕС или напускането му и присъединяването към далеч по перспективни икономически блокове, Балкански икономически блок, например.

- НАТО се разпада - а вие, собствено, къде блеете! Чакате Тръмп да ни нахлузи 2% от националния бюджет вноска за Алианса още от догодина!? А що още отсега не подготвите една запис на заповед на името на Соломон Паси и лелеещите атлантизма десни пишурковци, на същата стойност. Да ги видя как и дали ще я платят, като тъй са влюбени в НАТО.

- Искам всички НПО, финансирани от Америка за България и Сорос да бъдат изведени извън закона. Защото те са именно там - извън всякаква разумна рамка - те са реална заплаха за демокрацията, обществения ред и сигурност в България! Другите ги натириха от страните си, ние какво чакаме още, а?!

Можете сами да продължите надолу...

Нора Стоичкова

Резултат с изображение за Нора Стоичкова

 

https://www.facebook.com/nora.stoickova/posts/10207449660674445

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.