ИСКАТ ЛИ ДБ ДА СВАЛЯТ СОБСТВЕНОТО СИ ПРАВИТЕЛСТВО

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/iskat-li-db-da-svalyat-sobstvenoto-si-pravitelstvo/3996 SvobodnoSlovo.eu
ИСКАТ ЛИ ДБ ДА СВАЛЯТ СОБСТВЕНОТО СИ ПРАВИТЕЛСТВО

Моите хора от Демократина България поискаха с декларация в парламента да дадем оръжие на комедианта Зеленски. Войната е към края си, а нашите хора сега се сетиха да се побарат.

Този жест, ако стане разбира се, е със символичен морален и политически характер за Киев. Възниква, обаче, въпроса – да се наежим на Путин, или да съхраним българското правителство.

Да пробутаме на батальона Азов стари съветски пушкала, или да подкрепим управляващото мнозинство в борбата с икономическата и ковид криза. Да проявим някаква мнима евроатлантическа солидарност, или да продължим съдебната реформа и изхвърлим Каскета на бунището на историята.

Решавайте какво избирате, драги десни приятели. И не забравяйте, че при нови избори 4-процентната бариера може да се окаже трудно преодолима...

Владимир Танев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.