ИЗУМИТЕЛНА ИНОВАТИВНА НАГЛОСТ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/izumitelna-inovativna-naglost/16713 SvobodnoSlovo.eu
ИЗУМИТЕЛНА ИНОВАТИВНА НАГЛОСТ

Правителството е решило да се създаде нова държавна Агенция за иновациите. С поне 40 души персонал. Поредната нищоправеща институция в държавата, управлявана от мафията. Това означава сграда, обзавеждане, заплати, осигуровки, премии, служебни коли и т.н.

За сестрите пари няма. За пенсионерите пари няма. За децата пари няма.

Парите, които даваме на държавата чрез данъци, такси и цени, отиват за издържане на търтеи, които само вредят.

В момента има 29 изпълнителни агенции към министерствата /незнайно защо към тях е прикачена и Агенция по вписванията/ и още около 12 държавни агенции, но никъде няма регистър на всички създадени и действащи агенции в България. Някои са толкова екзотични, че хората дори не подозират съществуването им! Например "Държавна агенция "Технически операции". А сега да ми каже някой на прима виста с какво се занимава, аджеба, тая агенция! Не можете, аааа? Ама ги издържате! Или пък Изпълнителна агенция „Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“

Та, сега пък ще си имаме иновативна агенция. Единственото иновативно е начинът, по който успяват цялата рода и любовна листа да си я вкарат в управлението!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.