К_РВИ ЖУРНАЛЯ, СЪРЦА НЯМАТЕ ЛИ! ПЪЛНА ЦЕНЗУРА НА КЛИПА С ПРЕБИТИЯ СТУДЕНТ ОТ ПОЛИЦАИТЕ! СРАМ НЯМАТЕ ЛИ?! СРАМ!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/k-rvi-zhurnalya-sarca-nyamate-li-palna-cenzura-na-klipa-s-prebitiya-student-ot-policaite-sram-nyamate-li-sram/14641 SvobodnoSlovo.eu
К_РВИ ЖУРНАЛЯ, СЪРЦА НЯМАТЕ ЛИ! ПЪЛНА ЦЕНЗУРА НА КЛИПА С ПРЕБИТИЯ СТУДЕНТ ОТ ПОЛИЦАИТЕ! СРАМ НЯМАТЕ ЛИ?! СРАМ!

ПРЕБИТОТО МОМЧЕ ОТ ПОЛИЦАИТЕ, СТУДЕНТ ПО ПРАВО, С ТЕЖКО КОМОЦИО В „ПИРОГОВ“! ЦЯЛА НОЩ ГО ДЪРЖАТ В АРЕСТА В ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ!

Нито една така наречена „голяма“ телевизия“ не пусна клипа с БРУТАЛНОТО ИЗРОДСКО ПРЕБИВАНЕ НА СТУДЕНТА ЕВГЕНИ МАРЧЕВ ОТ ПОЛИЦАИТЕ, КОИТО НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ПОЛУУМРЯЛ СА ГО ДЪРЖАЛИ ЦЯЛА НОЩ В АРЕСТА И СЛЕД КАТО Е ПОЛУЧИЛ ТРИ ПЪТИ ПРИПАДЪЦИ, В УЖАСНО ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ ЧАК СУТРИНТА Е ЗАКАРАН В ПИРОГОВ!

Курви, журналя, без никакво извинение!!!, денонощно трябваше да въртите този клип и да питате непрекъснато, и да изисквате непрекъснати отговори от МВР, Властта и лично от Водача на Хунтата Бойко Методиев Борисов!

А не да заливате ефира си САМО с идиотски непрекъснати обяснения на МВР, че нямало /?!?!?/ насилие!

Срам нямате ли? Срам!

Нито една телевизия от така наречените „големи“ не пусна клипа, не обели и думичка за ПРЕБИТОТО ЗВЕРСКИ МОМЧЕ!

Вие не сте журналисти, вие даже не сте мисирки, вие сте равни на биячите, защото сърцата ви са в лайна увити!

Веселина Томова

http://afera.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.