КАКВИ ГЛУПОСТИ МОЖЕ ДА НАГОВОРИ , ОСОБЕНО "ОНЗИ", КОГАТО Е "НА@АН", АМА ОТВСЯКЪДЕ!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/kakvi-gluposti-mozhe-da-nagovori-osobeno-onzi-kogato-e-na-at-an-ama-otvsyakade/15108 SvobodnoSlovo.eu
КАКВИ ГЛУПОСТИ МОЖЕ ДА НАГОВОРИ , ОСОБЕНО "ОНЗИ", КОГАТО Е "НА@АН", АМА ОТВСЯКЪДЕ!

/Не с дрон, с орбитална космическа станция ГО следят, понеже е изключително важен и ценен!/

"Бойко Борисов коментира публикувания запис, за който се твърди, че е неговият глас, и снимките от спалнята му. Той ги определи като манипулация и компромат.

Защо се прави сега, а не преди изборите - защото юли е важен. България върви уверено заедно с Хърватия към влизане в Банковия съюз, което значи и парична независимост. каза Борисов.

Кога станахме неудобни - когато извадихме страната от една орбита и с придобиването на самолетите F-16 я пратихме директно към истинската евроатлантическа ос. От тогава се роди омразата към нас, каза още той.

„И какво получаваме? Компромати и манипулации! Аз всеки ден предупреждавах, че това ще се случи. В учебниците на КГБ е написано, че трябва да създадеш такъв компромат, с който да отвратиш и самия герой на снимките”, коментира още Борисов.

Искат да ме скарат с Цвета Караянчева, посочи той.

Според него всичко това е нагласено още преди година, тъй като тогава мокетът в спалнята му бил такъв, какъвто е на снимките. „Оставаше само едно малко момченце да има до мен на спалнята”, каза още премиерът.

"Сто пъти казах, от Васил Божков нито една стотника не съм вземал. Колко избори спечели тази партия, която е зад мен сега, всички избори спечелихме. Видяха, че чрез избори не могат да ни бият", подчерта Борисов. "Подреждат, монтират, правят, струват, има цели звукозаписни студиа създадени. На форума в Давос ни демонстрираха как се прави това. Как от едно мое подобно изказване – правят струват, подреждат, прикачват на един, втори телефон. Идват заплахи от държавния глава, който трябва да бъде обединител на нацията, който бе уличен, сега искат мен да ме вкарат в калта. Нито ще ме откажат, нито ще се спра", заяви Борисов. "Това са необратими процеси – банковия съюз. Това страшно ги притеснява", каза още Борисов.

Целта е да ни смачкат психически, след това ще ни посегнат физически, каза още Борисов.

Президентът Радев си позволява да вдига дрон и да ме снима, идва на един метър от мен. Когато питам НСО защо допускате, те казват: Президентът го управлява. Казват му, че съм се възмутил и той го прибира.

Казвам ви, че Радев ме следи с дрон, каза Борисов.!☹️

Велимил Георгиев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.