КАНАДА СТАНА СРАМНА ДУМА

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/kanada-stana-sramna-duma/2431 SvobodnoSlovo.eu
КАНАДА СТАНА СРАМНА ДУМА

"В началото отправям кратък призив:

Драги журналисти, мисирки и мисиряци, престанете да крадете сполучливи заглавия и остроумни афоризми от нас, обикновените хорица, нежурналистите. Опитайте да умножите плодотворието на собствените си умчета, съсухрени от политкоректни формули. Предлагам ви безплатно следната рецепта. Яжте усилено и целенасочено мозъчета от мисирки и поглъщайте всяка сутрин на гладно две ударни дози от пробиотиците на Кирил Петков, който тази седмица ще се завърне към основното си занятие - амбулантен търговец на илачи за чревен комфорт. Посрещайте изгрева и изпращайте залеза със заклинанието: "Искам да стана умен ( умна ) като сина на зоолога бай Петко от Торонто, който спасяваше носорози в Африка и алпинисти на Еверест". Уверена съм, че тази бяла магия ще проработи в положителна посока. Пример е самият Петков - ще започнете да се изразявате мъдро, духовито и изящно като него"

". С такъв речеви и мисловен багаж можете спокойно да прекрачите наесен прага на 48-ото Народно събрание, не като мисирки, а като народни избраници - в НС вече се влиза свободно като в обществена тоалетна. Можете да заемете мястото на Ицо Хазарта като член на парламентарната комисия по култура. Или да бъдете назначени за министри на културата - с какво ще сте по-лоши от Просто Наско? Можете дори да се намърдате в още топлото кресло ( без малко да кажа "легло" ) на министър-председателя. Само трябва да внимавате за камери по стълбищата, когато нежно улавяте лената си за полукълбата и да бдите да не хванат вас за същите, докато се навеждате прекалено ниско пред новия обитател на Козяк. Защото, нали знаете - прекалената мисирка и Козяку не е драга.

С гореизложеното приключвам пролога си, драги мисирки и мисиряци - а сега към същността:"

За това Канада да се превърне в мръсна дума доста се поТруди Трюдо - тавтологията никога не е случайна, дори когато е осезаема само чрез българския език. Такова брутално насилие над населението, което протестираше срещу принудителната ваксинация ( въпреки че тя успя на цели 90 процента ), такова авторитарно лишаване от елементарни права, такова потъпкване на демократичните принципи и развихряне на демоничния произвол, наистина направиха от Канада плацдарм и експериментален полигон на Новия световен ред. Нещо като Украйна. Чудя се как още не принуждават останалите народи да крещят "Слава Канаде!" и да закачват байряци с кленови листа по фасадите на столичните си общини. Колкото до "Героите на Канада", именце, с което може би ще разнообразим названията на улиците и площадите, наречени напоследък "Героите на Украйна", аз не се сещам за нито един канадски герой - освен за самия Джъсти, сърдечно другарче на Макрон. Канада е и една от първите страни, които се превърнаха в територия на "джендъризма", така че славата й в света стана мрачна почти колкото климатът й.

"Вече очаквахме първите бежански вълни от Канада, очаквахме презокеански салове, претъпкани с бохчи и изнервени хора, на които им е писнало от престараването на Джъсти, когато в балканската ни земица ненадейно кацна с парашут канадското отроче  Кирил Петков. Препоръчаха ни го Байдън, Харвард и Радев - как да не приемем с разтворени обятия такъв представител на крайния цивилизован Запад? Приехме го, за да осъществи "промяната". Откъде да знаем, че под "промяна" отрочето и господарите му разбират въвеждане на режим "а ла Трюдо" - целият арсенал от сатанински мракобесни мерки на Световното правителство, прикрити зад малоумните лъжи на един потомствен нагъл, балкански селяндур.

Канада се приближи до нас, както никога преди. Надвеси се да ни погълне. И образът й ни отврати.

Той се припокри с лика на измамника. На националния предател. Малко ли такива мерзавци си имаме, та да внасяме и допълнителен - чак от Канада?

Нека го върнем там, накрай света, в здрачните студени сфери, от които е дошъл. И над които скоро ще плиска вълните си световният океан.

Кирил Петков никога не бил българин - той принадлежи към гвардията трюдовци, които днес са поставени начело на "политическите елити" на държавите - биороботи, клоуни, наркомани, гейове, ГМО-та, наднационални и аморални пратеници на антихуманизма."

"За половин година той превърна Канада в срамна дума в България - нещо като "евроатлантик", като "натовец", като "депутат", " като "министър", като "прокурор". Като "партия". И като "премиер". Той и неговата пасмина опорочиха словото "ПРОМЯНА", промяната, за която години наред се борихме. Как утре бихме се провикнали, че искаме "промяна"? Нека не позволим на тази клика от национални изменници ( в която влизат и почти всички "парламентарно представени партии") да превърне в срамна дума пред света и свещеното име на БЪЛГАРИЯ, в което са се клели и за което са умирали най-великите ни герои.

Българският Лъв не е хвърчащ, отделил се от корена и от стъблото, кленов лист! Българинът не е безродник! България е съществувала десетки хиляди години преди някаква си Канада. И ще съществува десетки хиляди години след нея!

Вън предателите!"

Милена Върбанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.