Категорично отказвам от данъците си да издържам размножаването на непълнолетни и малолетни малцинства

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/kategorichno-otkazvam-ot-danacite-si-da-izdarzham-razmnozhavaneto-na-nepalnoletni-i-maloletni-malcinstva/26156 SvobodnoSlovo.eu
Категорично отказвам от данъците си да издържам размножаването на непълнолетни и малолетни малцинства

Нали разбрахте как 16 годишна циганка, станала три пъти майка от самота, взима над 1500 лева от помощи всеки месец? Много самотни майки сред малолетните правят луди пари на гърба на българския данъкоплатец.

Категорично отказвам от данъците си да издържам размножаването на непълнолетни и малолетни малцинства. Категорично възразявам срещу безразличието на властите към това жестоко престъпление – деца да раждат деца.

Мнозинството не може да издържа повече непоносимата тежест да влачи на плещите си здрави и прави хора, които от една страна отказват да работят, отказват да се обучават, както ги задължава Конституцията на РБ, абдикират от отговорността като гражданин на държавата ни да се интегрират в общността, да говорят български език, и да допринасят добавена стойност към прогреса и развитието на страната ни.

Софийското равно поле напролет ги очаква. Задължителна почасова трудова заетост и основно обучение минимум 3 пъти в седмицата. Драстично орязване на социалните помощи. Хайде стига с този Аll Inclusive 25 години. Няма ги бачкаторите, избягаха зад граница. Докато бяха тук, това източване на социалната система почти не се усещаше.

Сега е останала една шепа хора, които издържат двойно повече от онези, които са научили схемата как да източваш държавата.

ОТКАЗВАМ ДА ИЗДЪРЖАМ ПОВЕЧЕ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ И, АКО НЕ БЪДАТ ПРЕДПРИЕТИ АДЕКВАТНИ МЕРКИ, НАЙ-ОТГОВОРНО ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ СПИРАМ ДА ПЛАЩАМ ДАНЪЦИТЕ СИ НА ДЪРЖАВАТА, КОИТО ОЩЕ ДОКАТО СЪМ ГИ ВНЕСЛА, НЕПЪЛНОЛЕТНАТА ГИ Е ИЗНЕСЛА!

Да ми щрака с пръсти някой за моя сметка, а аз да работя като вол, това няма да стане. Да е ясно!

Цвета Кирилова, Фейсбук

Резултат с изображение за romi

 

 

http://bultimes.com/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.