Кажете ми в коя друга парламентарна република министър-председателят ще каже че при война ще избяга от собствената си държава

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/kazhete-mi-v-koya-druga-parlamentarna-republika-ministar-predsedatelyat-shte-kazhe-che-pri-voyna-shte-izbyaga-ot-sobstvenata-si-darzhava/18389 SvobodnoSlovo.eu
Кажете ми в коя друга парламентарна република министър-председателят ще каже че при война ще избяга от собствената си държава

Кажете ми в коя друга парламентарна република министър-председателят ще каже на два пъти от различни места в страната, че при война ще избяга от собствената си държава и ще изостави народа си?

Без значение е, че е дилипангел и сме свикнали с простотиите му! Това поведение и тези изказвания са с изчерпан толеранс!

Къде е опозицията (парламентарна и извън парламентарна) с електората си - да поиска оставка и да организира протести?

Няма да чакате гражданите и журналистите да ви вършат работата! Сменете си пиарите, като са безидейни и не им идва на акъла как да се възползват от всяка ситуация!

Стотици кандидати за власт, имоти, поръчки, комисиони и пари, но без сенситивност за надигане вой по този омерзителен гаф и самопризнание на дезертьора!

Много вяла предизборна кампания, много слаби публични представяния! Още сме в 90-те!

Стоян Тончев

Снимка на Stoyan Tonchev.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.