Кире, кво стана, бе ястреб? Набута ни в трета глуха, американска подлога

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/kire-kvo-stana-be-yastreb-nabuta-ni-v-treta-gluha-amerikanska-podloga/2977 SvobodnoSlovo.eu
Кире, кво стана, бе ястреб? Набута ни в трета глуха, американска подлога

Кире, кво стана, бе ястреб? Набута ни в трета глуха, американска подлога. Ама и леля ти Лайнен е тъпа гъдулка като теб, само че всеобщото шубе надделя този път и не мина номера.

Bloomberg: „Европейската комисия окончателно одобри схемата на Путин за плащане на руския газ в рубли“.

Европейската комисия на закрито заседание фактически одобри схемата за плащане на руския газ, предложена от руския президент Владимир Путин, пише Bloomberg.

На компаниите ще бъде разрешено да откриват сметки в Газпромбанк в евро или долари. След това тези пари ще трябва автоматично да бъдат конвертирани в рубловата сметка на тези компании. Така Европейската комисия одобри новата схема, въведена от руснаците, и смята, че откриването на сметка в рубли не нарушава антируските санкции, наложени от Европейския съюз.

Stanislav Peev

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.