Киро лъже, както винаги, за да оправдае националното си предателство, което готви

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/kiro-lazhe-kakto-vinagi-za-da-opravdae-nacionalnoto-si-predatelstvo-koeto-gotvi/3084 SvobodnoSlovo.eu
Киро лъже, както винаги, за да оправдае националното си предателство, което готви

Само идиот или политически труп като Киро може да се опита да ни върже на кукичката с евтин втечнен газ от Америка срещу ветото за Северна Македония.

Никой в САЩ не му е обещавал нищо, Киро лъже, както винаги, за да оправдае националното си предателство, което готви. Шарани за гола кука вече не останаха за кирчовата въдичка. Дори наивниците разбраха какъв измамник е Кирчо по опразнените си джобове. Щатите не са му длъжни с нищо, защото той е поел ангажимент за ветото за Северна Македония още преди да го инсталират като мъпет от кукленото шоу на власт.

Няма как през юни да дойде евтин газ по море от Мексиканския залив от 10 000 километра. Не са построени газови танкери - 5 години, няма инфраструктура - още пет години, няма добив - още 10 години.

Киро Петков е лъжец, Киро е позор, за #ПростоТоКиро #ОСТАВКА, съд и затвор. Овчите глави, макар и бавничко, вече увряха. Дори балъците се озъртат за нови месии и свежи политически шмекери.

Николай Бареков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.