КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПРЕСЛЕДВАТЕ ТАЯ ДОСТОЙНА БЪЛГАРКА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ Я ВЪЗВЕЛИЧАВАТЕ !

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/kolkoto-poveche-presledvate-taya-dostoyna-balgarka-tolkova-poveche-ya-vazvelichavate/3992 SvobodnoSlovo.eu
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПРЕСЛЕДВАТЕ ТАЯ ДОСТОЙНА БЪЛГАРКА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ Я ВЪЗВЕЛИЧАВАТЕ !

Адвокат Елена Гунчева няма нужда от моите адвокатски услуги. Тя е блестящ юрист, от изчезналия днес вид на защитниците на правдата. А също - една от най-смелите и борбени съвременни българки. През годините отдалече й се възхищавах, защото без да го знае, тя беше моят глас в Родината. От чужбина викът ми за правда не можеше да долети с пълната си сила до България.

Историк съм и тя за мен въплъщава духа на Райна Княгиня. Ако в нашата земя още тупти българско сърце и свети българска съвест, те трябва да се гордеят с Елена Гунчева. Елена - така се казваше и моята дъщеря, заради чийто светъл дух продължавам да живея. А жалки създания като Елена Поптодорова са обида за свещената памет на моето единствено дете и за неговото прекрасно име.

Какво разбирам днес - че Елена Гунчева щяла да бъде преследвана от прокуратурата за престъпление срещу Републиката? Коя Република - чистата и святата Република на Васил Левски или дрипавата просякиня на Киро Простия и бай Ганьо Банкянския? Коя Република - българската или американската - виждат в Елена Гунчева своя враг?

Чуйте, едноклетъчни продажници от прокуратурата и цялата съдебна система от пладнешки разбойници ! Долу ръцете от Елена, защото така подписвате собствената си незабавна административна и политическа присъда! Представяте ли си какво ще стане на 6 април ( а може и по-рано), когато София се разтресе от възмущението на българския народ? Нямате ли си достатъчно работа, мисирки, да съдите Буци и компания за държавната им измяна и чудовищните им кражби? Нямате ли материал да преследвате за национално предателство лакеите от ПП воглаве с Киряк (Стефчов) Петков? С това чудовищно безумие - да съдите Елена, вашата престъпна епоха отлита директно в небитието - и какво пък, аз даже се радвам! Действайте, това е краят на унищожението на България.

Но стига съм се занимавала със слугите, обръщам се пряко към господарката им:

Уважаема госпожо Мустафа,

От Вас произлиза тази истерия за гонение и съдене на Елена Гунчева, нали?

Само не ми обяснявайте, че толкова много сте се уплашили от думите на Елена за свръхточните оръжия на руснаците, та затова сте насъскали хайката подире й. Просто сте искали да затворите една уста и да задушите една съвест, които пледират българския национален интерес.

Не Ви се сърдя, това Ви е работата, затова сте тук - да защитавате хегемонията на САЩ.

Но все пак нещата трябва да стават по някакви установени дипломатически правила. Защото Вие сте дипломат, нали? Тогава към каква дипломатичност се придържате? Какво изобщо е понятието Ви за дипломация?

Да вилнеете из министерствата и агенциите? Да третирате "българските политици" като домашни слуги ? Така де, знаем си, че не са никакви политици, а ибрикчии, но на тоя свят е измислен т.нар."добър тон". Не мислете, че тоя модел на поведение не ги дразни и не засяга остатъците от личната им гордост. За национална при тях не може и дума да става.

Ето защо Ви казвам - давайте по-кротко. И заради собствения Ви имидж и самоуважение, бих Ви посъветвала да се откажете се от акцията срещу Елена. Колкото повече преследвате тая достойна БЪЛГАРКА, толкова повече я възвеличавате.

Милена Върбанова

Статията изразява моето лично мнение

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.