КОЯ Е ЖЕНАТА НА ЗАПИСА ОТ „ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ“? ЗНАЧИ ЛИ, ЧЕ ДОТУК СИ НАДИПЛИЛ 4 МИЛИАРДА!?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/koya-e-zhenata-na-zapisa-ot-chekmedzheto-na-boyko-borisov-znachi-li-che-dotuk-si-nadiplil-4-miliarda/14517 SvobodnoSlovo.eu
КОЯ Е ЖЕНАТА НА ЗАПИСА ОТ „ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ“? ЗНАЧИ ЛИ, ЧЕ ДОТУК СИ НАДИПЛИЛ 4 МИЛИАРДА!?

Добро утро,

Попаднах на видеото в което се твърди, че е заснето в къщата на Бойко Борисов и понеже няма институция, която да се заеме със разследването, реших сам да потърся улики за извършителите. Следното може да ви се стори интересно: „Успях да открия КРИТИЧНО важен елемент, пропуснат неволно или умишлено при заснемането на компромата.“

Представям ви ЖЕНАТА КОЯТО ЗАСНЕ БОРИСОВАТА КЪЩА:

Благодаря за вниманието,

Стефан

Бележка на АФЕРА: Боко, да познаваш мома от Стара Загора? Красива, но не особено умна? Като „аскет“ те питаме? И като поклоник на „школата на КГБ“, дето пъха „орео“ в пачките ти. „Преди години било…“, викаш, а? Значи ли това, че дотук си направил пачки на стойност 4 МИЛИАРДА?!

П.П. Андрей Дамянов: За патлака защо никой не пита? И патлак ли е внесъл някой в къщата му, за да го аранжира разбира се.

Да резюмирам, според Баце, някой (по негови данни, това е бил президента) се е накамарил с милион евра, за по-достоверно е взел и няколко кюлчета. Препасал е пищова и е тръгнал като един истински нинджа, да играе на сляпа баба с НСО. Добре го е измислил като за завършил училище за полуидиоти.

Ама ние не сме бе Баце, докато спеше пак ли е лазила същата нинджа, щото пищака пак беше там. Друг е въпроса откъде знаеш, че е било преди години? Дали не се издаде леко, защото освен нинджата само ти си знаел кога си тъпкал шкафа с евра. А инак евала на нинджата за аранжировката, да набута бисквити орео да уплътни пачките е направо гениално!

http://afera.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.