Лъжецът си остава лъжец. Опасявам се, че ни лъжат и за Северна Македония, и за доставките на оръжие за Украйна

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/lazhecat-si-ostava-lazhec-opasyavam-se-che-ni-lazhat-i-za-severna-makedoniya-i-za-dostavkite-na-orazhie-za-ukrayna/3550 SvobodnoSlovo.eu
Лъжецът си остава лъжец. Опасявам се, че ни лъжат и за Северна Македония, и за доставките на оръжие за Украйна

Помните ли предизборната кампания на Киро?

Онзи автобус, от който слизаха " посрещачите" и изиграваха етюда по посрещането - вероятно толкова пъти колкото градове посещаваха.

Май такъв етюд разиграха и с посрещането на българските моряци.

От общодостъпното приложение за проследяване на самолетите, включващо данни от полета - FLIGHTRADAR се вижда, че правителственият самолет "Фалкон" с бордови номер LZ 001 е излетял от летище София в 08,40 часа (UTC), като полетът е предварително заявен с дестинация до летище Варна, и предполагаемо времетраене от 40 минути. По данните в приложението самолетът в предходните няколко дни не е напускал летище София.

Т.е. някой излъга, че правителственият самолет ще прибере моряците от Сочи.Вероятно са летели през Турция, а Киро се е качил в София.И са си поговорили...

Лъжецът си остава лъжец.

Опасявам се, че ни лъжат и за Северна Македония, и за доставките на оръжие за Украйна.

Коалицията скоро ще се срине.

Румяна Ченалова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.