ЛИЦЕМЕР НАГЪЛ! РАЗДЕЛИ НАРОДА, ГОТОВ СИ КРЪВ ДА СЕ ЛЕЕ! С ТЕБЕ ЛИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ, МАФИОТЕ? НО ПАСАРАН! ЩЕ СИ ПЛАТИШ!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/licemer-nagal-razdeli-naroda-gotov-si-krav-da-se-lee-s-tebe-li-shte-se-obedinyavame-mafiote-no-pasaran-shte-si-platish/14676 SvobodnoSlovo.eu
ЛИЦЕМЕР НАГЪЛ! РАЗДЕЛИ НАРОДА, ГОТОВ СИ КРЪВ ДА СЕ ЛЕЕ! С ТЕБЕ ЛИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ, МАФИОТЕ? НО ПАСАРАН! ЩЕ СИ ПЛАТИШ!

Няма такъв нагъл лицемер като Бойко Методиев Борисов!

Насра се днес от тв брифинги, та чак до вечерта, когато мнооого „голяма радост“ била, хоро трябвало да играем заедно, че сме влизали в евро чакалнята. Голям праз!

Тъжно му било, щото не сме били единни!

Ти, лицемернико, раздели народа на ПЛАТЕНА ГЕРБАДЖИЙСКА КОХОРТА, АДМИНИСТРАЦИЯ, КОЯТО ДНЕС ДАЖЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ РАБОТА ЗА ДА ХУКНЕ С ПЛАТЕНИ АВТОБУСИ НА „КАСИЧКИТЕ“ ТИ ПО МЕСТА, за да ти пази задника, докато оная проста кърджалийска путка, без грам чест, пищеше, че не била мутра. И на другата част на народа – хората, които не са от мафията ти, мачкани, унизени, смазани от диктаторското ти управление!

Докара платени си гербаджийски чиновници С НАШИТЕ ДАНЪКОПЛАТСКИ ПАРИ, ЗА ДА ОЗВЕРИШ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, КОМПЛЕКСАРИНО НАГЪЛ!

Ти, лицемернико, си готов и кръв да се лее, само и само да се държиш на власт заедно с Хунтата си, защото видяхме кое ти е важно – пачките от корупция в чекмеджето и кюлчетата със злато!

Ти, лицемернико, непрекъснато лъжеш и непрекъснато мръсно манипулираш с кухите си лафове – ах, тъжно ми е, ах, обединете се, а зад кулисите злобно стискаш зъби и точно ти, лицемернико, разделяш тоя народ!

Самозабравил се, арогантен, безобразно нагъл, Диктаторе, иди с мир!

Защото този път ще смачкаме главата на мафията ти!

С ТЕБЕ ЛИ, МАФИОТЕ, ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ? А?

НО ПАСАРАН!

И ще си платиш!

Веселина Томова

http://afera.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.