Лошата вътрешна хигиена ме агресира

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/loshata-vatreshna-higiena-me-agresira/24715 SvobodnoSlovo.eu
Лошата вътрешна хигиена ме агресира

Няма да коментирам съдържанието на първата библейска книга Борисова! Хартиените парцали не са по вкуса ми.

Има нещо дълбоко нездраво, в усилието на отрепки, да превръщат все още живи хора, в исторически личности. Тази тенденция в родината ни е опасна! Давам си сметка, че плазмодиите, които вегетират чрез ГЕРБ и Борисов са твърде примитивни същества, независимо каква позиция заемат днес. Такива са времената, но и това време ще приключи. Познавам достатъчно много от тях и никой до днес не е успял да ме впечатли с лични качества, но признавам, че са добри артисти. Не ми се сърдят, че им го казвам понякога в очите. Така могат, така живеят, а и какъв друг живот би имал роден скопец!?

Лошата вътрешна хигиена ме агресира. Всички мои познати знаят, че обичам с цялото си същество хората, но от дълбокото на душата ми презирам деянията им. Готов съм да стигна много далеч, заради някои от тях. И винаги стигам!

Убеден съм, обаче, че в България се налагат тежки реформи. Много по тежки от претендираните в частта съдебна реформа и прочее. След опустошителната за България и българските граждани роля на ГЕРБ, през последното десетилетие и някои други познати фактори, нещата вече са много сериозни. И ще се отработят със същата сериозност. Нека Борисов си живее с болното его, но животът трябва да се възстанови и да продължи. Без него и без хиляди като него. Те си имат свой път и своя съдба...

Николай Марков

Резултат с изображение за Николай Марков

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.