Майната й на конституцията! Б. Б. бездруго гази из нея като бик през детелините

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/maynata-y-na-konstituciyata-b-b-bezdrugo-gazi-iz-neya-kato-bik-prez-detelinite/25457 SvobodnoSlovo.eu
Майната й на конституцията!  Б. Б. бездруго гази из нея като бик през детелините

На сцената се появява Бойко Борисов. С вид на обидена хетеросексуална рокзвезда, снимана от папараци, с транссексуална проститутка. Изсипва безобразно количество цифри, но без да се напъва много, защото е наясно, че характерът на публиката на ГЕРБ е такъв, че те могат да запомнят най-много номера на сутиена на Ивана и всякакви данни вън от това се възприемат като враждебни за миниатюрните им мозъци.

Иска всички власти да са му подвластни. На него лично. Законодателна, изпълнителна, съдебна, президентска, медийна, финансова, политическа, партийна, видима и невидима, явна и тайна, надземна и подземна.

Майната й на конституцията!

Б. Б. бездруго гази из нея като бик през детелините. Периодично размахва плашилото на собствената си оставка. Защото правителството няма да реши нашите проблеми – то само по себе си е проблем. Опитът да се отречеш от самия себе си завинаги ще остане като безсмъртно определение на „политическа шизофрения“. Но, ако ГЕРБ успеят с тази тактика, то тогава колективно трябва да настояваме шизофренията да бъде отписана от учебниците по психиатрия и да бъде вписана като метод в учебниците по политология за идиоти. Точно такава политология развива днес Борисов. Ето как партията на Борисов сама превърна усмирителната риза в своя политическа емблема. А по-добра усмирителна риза от затвора няма, нали?

 

Иван Петров

Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995 – 2008/

http://afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.