МЕТРОТО Е ПОД ВОДА, УЛИЦИТЕ СА РЕКИ, ЧЕКМЕДЖЕТО МУ Е ПЪЛНО С ПАРИ – СЛЕДИТЕ ЛИ МИ МИСЪЛТА?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/metroto-e-pod-voda-ulicite-sa-reki-chekmedzheto-mu-e-palno-s-pari-sledite-li-mi-misalta/14781 SvobodnoSlovo.eu
МЕТРОТО Е ПОД ВОДА, УЛИЦИТЕ СА РЕКИ, ЧЕКМЕДЖЕТО МУ Е ПЪЛНО С ПАРИ – СЛЕДИТЕ ЛИ МИ МИСЪЛТА?

Знаете ли какво прави сега борисов? Ще ви светна – раздава указания на „независимите“ медии и журналисти, от сутринта да почнат с вайканията, как София не помни такъв потоп от 681 година насам с включвания на най- различни екземпляри и научни капацитети, бистришки баби и обикновенни инфлуенсъри.*

Добре, че не гласувахте да дойдат комунистите в София и сега ще ни върви по(д) вода

Метрото е под вода, улиците са реки, чекмеджето му е пълно с пари – следите ли ми мисълта?

Хубаво ще е да сменим данчето фандъкова с ангелкова, за разнообразие.

___

Мисла да направа един вец на графа и шишман, на ъгъла.

Най- обикновен летен дъжд, от тези, дето валяха традиционно почти всеки следобед – реките са от мъдрото управление на герб в София от 15 години.

два отрицателни теста, правят един положителен.

Щаба

Знаете ли защо Бойко има такъв здрав тен?

защото „Black lives matters“.

Ама как героично се наводнихме, а?

Георги Дренчев

*Бележка на АФЕРА:  Точно това се случи и сутринта – всички телевизии удобно квичат – аууу, невиждан дъжд от 681 година насам… А Фандък йорданка цъфна да ни обясни, че о, неее, такъв дъжд от времето преди Христа не е имало… Това, което правела „непрескъснато“ било „да чистим шахтите“, вика йорданката. Почисти си простата тиква първо и изпразнете чекмедженцата с кинтите, които ГОДИНИ НАРЕД крадохте като изоглавени, че аман от тепегьозлъка ви нагъл!

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.