МНОГО, АМА МНОГО СИ ТЪП!?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/mnogo-ama-mnogo-si-tap/3786 SvobodnoSlovo.eu
МНОГО, АМА МНОГО СИ ТЪП!?

Толкова ли не можеш да разбереш този грозен холивудски спектакъл? Това е най-големият ТЕАТЪР на украйнския актьор-плейбой Зеленски, който всеки ден гастролира он-лайн по англосаксонските парламенти, омайва и лъже влюбените в паричната илюзия и фетиш депутати и проси пари, оръжие, милост и подкрепа за да си запази властта и парите, като изпълнява заповедите на неговата фейкова компания от Вашингтон и Лондон.

Първо, всеки ден стрелят по жилищни квартали в Донецк и Луганск и избиват мирно рускоезично население.

Второ, стрелят с ракети Т-У с касетъчни заряди, ракети които от 2019 г. не са на въоражение в ВС на РФ.

Трето, ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН да раздухват омраза и злоба към Русия, като филмовите сценарий в Донецк, Буча и сега в Крематорск.

И в трите случая загиват основно рускоезични граждани.

Четвърто, много, ама много си тъп!

Толкова ли си тъп за да не разбереш, че при пълно господство във въздуха, ако руснаците искаха да избиват украйнски цивилни граждани щяха да изпратят стотици тежки бомбардировачи и щяха да смелят и КИЕВ, и ХАРКОВ, и БУЧА, и КРЕМАТОРСК, и СУМА, и ДНЕПР, и ЛВОВ и цяла УКРАЙНА, така както американците смляха сирийските и иракси градове.

Забравил ли си Виетнам?

Всеки ден тежките бомбардировачи Б-52 ИЗБИВАХА ХИЛЯДИ виетнамски цивилни жители!

1 МИЛИОН ИЗБИТИ ОТ БОМБАРДИРОВКИ ВЪВ ВИЕТНАМ!

През последните 20 години под нежния воал на демокрацията, борбата за свобода и против неудобните правителства по света, англосаксонската матрица УБИ 11 МИЛИОНА основно мирни жители в Сирия, Ирак, Либия, Авганистан, Ливан, Йемен, Сърбия и др. държави в Африка, Азия и Латинска Америка.

Сега умират десетки хиляди в Украйна!

Какво правят американски, английски, канадски, френски, шведски, немски, латвийски, литовски и естонски военни инструктори в Украйна? А? Ние толкова ли сме глупави?

Толкова ли си "умен" да не разбереш, че руснаците не искат да убиват техните братя в Украйна.

Да, те ще унищожат националистите-фашисти, техните покровители престъпниците на ЗЕЛЕНСКИ, ще унищожат армията им и всички военни обекти и тежко оръжия!

Ще изчистят фашизма в Украйна!

Както изчистиха терористите в Чечня, Сирия и фашистите в Германия!

Украйна не може да бъде заплаха за Русия!

Крилатите ракети на НАТО щяха да бъдат на 4 минути нальот от Москва!

30 години неолибералната АНГЛОСАКСОНСКА СГАН МАНИПУЛИРАШЕ и ДЕБИЛИЗИРА населението на Украйна.

Така както Сърбия профанизира българското население в Македония! Слава на бога, че тази култивирана омраза не се изроди в шовинистични, националистични паравоенни формирования с фашистки характер, насочена към България!

Създаде на база национализма на БАНДЕРА огромна русофобия, фашистки паравоенни формирования, на практика десетки военни бази и биолаборатории на НАТО, насочени на Изток!

УКРАЙНА се превърна в бутилка МОЛОТОВ срещу РУСИЯ.

С каква цел ли?

Да бъде унищожена Русия от Англосаксонската матрица с цел да бъде разграбена най-богатата на природни суровини страна в света!

ПАРИЧНАТА ИЛЮЗИЯ, ПАРИТЕ, БОГАТСТВОТО, НЕФТА, ПРИРОДНИЯ ГАЗ, ДЪРВЕСИНАТА, ВЪГЛИЩАТА, ПШЕНИЦАТА, МЕТАЛИТЕ са истинския интерес на големите корпорации и УОЛСТРИЙТ.

Затова те бяха в Ирак, Сирия, Либия, Венецуела заради нефта, а в Авганистан заради кокаина!

АЛЧНОСТТА НА АНГЛОСАКСОНСКАТА МАТРИЦА Е НА ПЪТ ДА УНИЩОЖИ ТОЗИ СВЯТ!

Petar Kartev

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.