На кого е цар Царя, когото честваме? Спомнете си "Мултигруп", екзекуциите в СИК, юпитата, КОЙ...Всичко това е негово дело

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/na-kogo-e-car-carya-kogoto-chestvame-spomnete-si-multigrup-ekzekuciite-v-sik-yupitata-koyvsichko-tova-e-negovo-delo/25113 SvobodnoSlovo.eu
На кого е цар Царя, когото честваме? Спомнете си "Мултигруп", екзекуциите в СИК, юпитата, КОЙ...Всичко това е негово дело

Царя на 80, затвориха "Невски" и целия център на София заради него днес. Да е жив и здрав.

Преди всичко обаче не ми е ясно на какво и на кого е цар този човек. И кого точно честваме с държавно-църковни почести. Все си мислех, че България е република от 1946 г. Но това, да речем, е технически, формален казус.

По-съществено е какво се случи по време на управлението на "Царя" в битността му на министър-председател, когато обеща да ни оправи за 800 дни.

Истината е, че Симеон е главният продуцент на повечето обществени злини, от които страдаме днес. 

Ако трябва наистина да отговорим КОЙ създаде КОЙ, то отговорът е еднозначен - Кобурга. Знаете защо и как, да не изпадаме в подробности.

Покрай "Царя" напъпи цялата нагла вълна от иностранни многознайковци и корумпета, самонарекли се "юпита", които за една нощ обладаха всички съществени позиции в областта на икономиката и бизнеса. Милен Велчев, Ники Василев, Кошлуков, Севлиевски, Агайн...едва ли мога да изброя всички.

В момента някои от тях пак клатят държавата в кооперация с едни "котараци" и едни "руснаци". Вече сложиха ръка на БТК и "Левски", сега напъват за летище София. И няма да спрат дотук, помнете ми думата.

При "Царя" реалният управляващ бе не друг, а престъпната корпорация "Мултигруп". Илия Павлов бе вся и всьо, докато не му теглиха куршума като еманация на уникалния криминогенен характер на "царското време".

В ония смутни дни полицията се превърна в статистик, който броеше труповете по улиците, София заприлича на Чикаго от 30-те, именно тогава се разгоряха яхтеният скандал и кървавата битка между различните лобита в СИК. Взривиха Стоил Славов в асансьор, разстреляха Димата Руснака насред "Витошка", екзекутираха цялата банда на Бай Миле в ресторанта на хотел "Славия", гръмнаха Доктора...

Това е само малка част от "историческия" принос на "Царя" за демокрацията ни. Дойде, разкости бизнеса, върна си земите плюс горите и си би камшика.

Е, остави ни все пак и едно наследство - бодигарда си.

Автор: Недялко Недялков

Резултат с изображение за царя рожден ден

http://pik.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.