НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ В РЪЦЕТЕ НА АСЕН ВАСИЛЕВ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/nacionalnata-ni-sigurnost-v-racete-na-asen-vasilev/2776 SvobodnoSlovo.eu
НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ В РЪЦЕТЕ НА АСЕН ВАСИЛЕВ

Може да бъде изображение с 2 души, седнали хора и текст, който гласи 'проект: асен василев ще оглави нов орган за национална сигурност проектозаконът засега няма одобрение на коалиционните партньори споделяне 26 май 2022 18:15, анисия иванова efbet вход нови четени коментирани'

Мисля, че българите вече могат да спят спокойно - Министър Асен Василев ще се грижи за националната ни сигурност. Засега в областта на финансите и икономиката. От ПП са си измислили някакъв Междуведомствен съвет, оглавяван от Василев, който да бди за врагове. За целите на тая сигурност ще се правят НАЦИОНАЛНИ СПИСЪЦИ на враговете. Тези, които според Василев нарушавали киберсигурността, застрашавали банковата сигурност, мамили със средства на ЕС, или се опитват да превеждат пари с неустановен произход. Само включването в този списък е основание за отнемане на имущество и запориране на сметки. Съдът....е, той Василев знае по-добре от съда. Враговете трябва да бъдат лишени от средства и имущество, пък ако след години съда каже, че не е правилно, държавата ще покрие вредите. Ама през това време враговете ще страдат....

Интересно ми е тези, които обвиняват Възраждане в реваншизъм и ни намекват, че сме правили списъци, защо мълчат като партизани на разпит. То е ясно, че списъци има. На първо място - списъците на психодесните, които вече излязоха и където сме включени всички, които не блеем в овчия хор на евроатлантизма. Има и списъци за подслушване. Има списъци на неудобните на властта. Ето сега, официално ще си направят национални списъци на враговете! Внимание - ако на политически лидер се случи да е в списъка, партията няма да получава субсидия. Познайте от три пъти имената на кои партии ще са в списъка?

Демократично променливо ли ви е? И знаете ли дали утре ВИЕ няма да сте в някой национален списък, а Василев да решава дали да конфискува без съд и присъда всичко, което притежавате!

Елена Гунчева

https://t.me/elenaguncheva

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.