Накратко за снимките от спалнята на Борисов

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/nakratko-za-snimkite-ot-spalnyata-na-borisov/15064 SvobodnoSlovo.eu
Накратко за снимките от спалнята на Борисов

Накратко за снимките от спалнята на Борисов -

Това е негов личен проблем, който той ни стовари като проблем на държавата и обществото.

Да е мислил кого е пускал в спалнята си. Пускал е жени - снимали са го. Да е мислил кого оставя да шета докато спи. Тази снимка не е от охраната, бодигард няма да влезе в спалнята му без да почука, и ако няма извънредна ситуация. И Цветанов също. Само жена, която след време разочарована от него е пуснала снимките, продала или каквото й да е. Или е специално пусната му мис-ка, както ги наричат, и по каквито той си пада.

Снимките са правени поне в продължение на година и повече - това е жена, с която е поддържал дълго връзка.

Не се разделя от пищова си, сам го казва, снимките са правени, докато е бил в баня или наблизо. Няма кой друг да ги направи.

Виждат се промени на снимките - не само в чекмеджето и чаршафите, сменен е мокета, кремовете на нощното шкафче и др.

И няма кой да внесе в спалнята му пачки, злато и пищов "Глок" (неговото "бебе", както го нарича), за да аранжира тези снимки. Трябва да мине с тия неща през охраната, и да е негов много доверен човек, за да има достъп до спалнята.

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.