НИКОЙ НЕ СЕ СВЕТНА, ЧЕ БОРИСОВ ПРИЗНА, ЧЕ Е НАРЕДИЛ ПИРАТСТВО СПРЯМО ТАНКЕРА „БАДР“!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/nikoy-ne-se-svetna-che-borisov-prizna-che-e-naredil-piratstvo-spryamo-tankera-badr/14770 SvobodnoSlovo.eu
НИКОЙ НЕ СЕ СВЕТНА, ЧЕ БОРИСОВ ПРИЗНА, ЧЕ Е НАРЕДИЛ ПИРАТСТВО СПРЯМО ТАНКЕРА „БАДР“!

Бойко Борисов на излизане от разпит в спецпрокуратурата: „Единственото, което съм направил е да говоря с либийския си колега за танкера ”БАДР”. Изяснихме случая и оставихме на съда да се произнесе. От тогава корабът няколко пъти си сменя флагове, собственост. Единствено съм се разпоредил „Гранична полиция“ да го пази и в момента, той е на котва в Бургас.“

Пак повтаряме думите на Бойко Борисов: „Единствено съм се разпоредил „Гранична полиция“ да го пази и в момента, той е на котва в Бургас.“

На някой направи ли впечатление от мисирките, както и на спецпрокуратурата, разбира се – че Борисов на практика призна, че е наредил ПИРАТСТВО спрямо танкера „БАДР“?!

През ноември 2017 г. чрез фалшивата ипотека, частният съдебен изпълнител Тотко Колев иска и получава от Административния съд в Бургас забрана за отплаването на „БАДР“. Тя моментално е приведена в действие със заповед на директора на Дирекция „Морска администрация“ – Бургас.

На 29 януари 2018 г. Върховният касационен съд освобождава безусловно танкера „БАДР“. „Морска администрация“ обаче отказва да изпълни решението на съда.

През февруари 2018 г. държавната танкерна компания на Либия обвинява българската държава в злоупотреба с власт: „Дневните загуби са 15 000 долара, а от датата на първоначалното арест тези загуби надхвърлят 1 млн. долара“, казват либийците пред норвежкото издание „TradeWinds“.

На 21 декември, на танкера „БАДР“ се качват служители на “Гранична полиция” и “Морска администрация”, както и въоръжени охранители на фирмата „Башев секюрити тийм“. В своя жалба капитанът на танкера Абдулла Абдул Джалил твърди, че помощниците му и моряците са заплашвани, псувани, удряни и насилствено свалени от кораба. По техните показания въоръжените мъже са окупирали кораба и са предупредили всички, че нямат право да се обаждат никому по телефоните си. Капитанът и екипажът му са свалени на брега и депортирани от България. На 27 декември 2018 г. танкерът напуска българските води под панамски флаг, с ново име – BDIN, и с украинско командване.

На 2 януари 2019 г. ВАС излиза с окончателното решение, че „БАДР“ е незаконно задържан в Бургас.

Кой е РАЗПОРЕДИЛ „ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ“ ДА „ПАЗИ“ КОРАБА? БОРИСОВ.

Какво прави „Гранична полиция“ вместо да „ПАЗИ“? Заедно с частни гардове бие и мачка капитана и екипажа и окупират кораба!

Как се нарича това? ПИРАТСТВО!

Какво ПРИЗНА ДНЕС БОЙКО БОРИСОВ ПРЕД МЕДИИТЕ СЛЕД РАЗПИТА – ЧЕ ТОЙ Е НАРЕДИЛ „ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ“ ДА ОТИДЕ НА ТАНКЕРА!

Някой светна ли се, че БОРИСОВ НЯМА НИКАКВИ ПРАВОМОЩИЯ ДА ЗАПОВЯДВА И НАРЕЖДА КАКВОТО И ДА Е, СВЪРЗАНО С КОРАБА, ЗАЩОТО ТОВА Е В ПРАВОМОЩИЯТА ЕДИНСТВЕНО НА „МОРСКА АДМИНИСТРАЦИЯ“!

И ТОВА, КОЕТО СИ Е ПОЗВОЛИЛ ДА „НАРЕДИ“ НА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ СЕ НАРИЧА ЧИСТО И ПРОСТО – ПИРАТСТВО!

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.