Нинова:Смелият Борисов ще поеме ли отговорност за видяното във филма „Граница“?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/ninovasmeliyat-borisov-shte-poeme-li-otgovornost-za-vidyanoto-vav-filma-granica/23992 SvobodnoSlovo.eu
Нинова:Смелият Борисов ще поеме ли отговорност за видяното във филма „Граница“?

Смелият Бойко Борисов ще поеме ли отговорност за видяното във филма „Граница“ – кой ще подаде оставка. Това попита лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти след излъчването на филма „Граница“ на Елена Йончева, предаде „Фокус“.

„Всичко, което се отнася по тема приватизация – от утре нататък. Днес няма да им позволя да опорочат всичко, което Елена Йончева направи през последния месец", заяви лидерът на БСП. По думите й вместо да размята папки, Цветан Цветанов е трябвало да каже кой ще си подаде оставката и ще поеме отговорност за видяното във филма.

„Днес става въпрос за корупцията по време на управлението на Бойко Борисов. Вие я видяхте с факти, документи и свидетели“, заяви Нинова

Резултат с изображение за дупка граница

http://epicenter.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.