НИВОТО НА КУРУЛАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/nivoto-na-kurulaciyata-v-balgariya/3167 SvobodnoSlovo.eu
НИВОТО НА КУРУЛАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ

Без съмнение зрелищата на територията минаха на най-високо световно ниво. Съмнявам се дори в братска Руанда да са имали такъв цирк в управлението и такава наглост. Неадекватото поведение на министър-председателя започва да притеснява всички нормални българи. Видно е, че проблем има. Истеричните реакции, логореята, заекването, хаотичните жестове и поглед, говорещ за дълбоки личностни проблеми, водят до извода, че България е в ръцет на един силно неуравновесен човек. И то в момент, когато се решава съдбата ни и се намираме във военна обстановка и икономическа катастрофа.

Че, Петков не разбира нищо, е ясно. Че е готов на всичко, за да се покаже удобен на Посолството - също. Че е готов да предаде и продаде България - и това. Но все пак можеше някакъв такт и възпитание да показва в отношението си към хората.

След като забърка каша в де що ресор имаше поверен, Петков, подобно на Борисов, започна да се оправдава с предишните, с космоса, с опозицията и общо взето - на крив премиер българите му пречат! Изтеклият от срещата с превозвачите аудиозапис е унизителен предимно за Петков. Да гониш хора, защото не искат да ти слушат простотиите и глупостите, които плещиш на официална среща, е върха на невъзпитанието. Той така може да се държи в къщи при готвачката. В Министерски съвет и в друго учреждение ще се наложи да показва уважение на всеки един гражданин!

А като си мисля, как се възмущавахме, когато Борисов нарече журналистките "мисирки".....не, че не беше прав, просто не е това нивото, на което се намира и поста. А сега си имаме премиер, при когото курулацията резултира и гони български работодатели и граждани през вратата! Впрочем, вратата не е негова! И по аналогия - много скоро той не ще излезе, а ще изхвърчи през нея! И вратата ще му я посочат българите!

Елена Гунчева

https://t.me/elenaguncheva

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.