ОНУЙ СЕ ОЛЯ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/onuy-se-olya/15188 SvobodnoSlovo.eu
ОНУЙ СЕ ОЛЯ

Гледам днес Онуй как се шматка по магистрала "Хемус" /то как не го е срам, за това време хората що пътища и магистрали построиха и то такива, които не се ремонтират на втората седмица/ и си мисля, че е подходящ за премиер на Русия. Ето например Транссибиската магистрала, почти 10 000 километра, че и електрифицирана. Представете си само как си мечтае да я открива на всеки километър, няма да му стигне мандата и живота да реже ленти....ех, мечти..

Но пък много внимателно прегледах в интернет и достъпни ми справочници, не успях да намеря някой да я е откривал постоянно на всеки метър и да е ходил да диша във врата на работниците и да бие тъпан КАК ИМ СТРОИ!!!!

Но Онуй затова си е Онуй - нещо, за което му се плаща заплатата и трябва да го върши по задължение и то качествено, той го изкарва, все едно благодеяние с личните си пари ни е направИл!!!!

Пази, Боже, сляпо да прогледа и от човек прост на висок пост!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.