”Отровното трио”: Може да ни арестуват, но нека, защото революцията има нужда от знаме

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/otrovnoto-trio-mozhe-da-ni-arestuvat-no-neka-zashtoto-revolyuciyata-ima-nuzhda-ot-zname/14366 SvobodnoSlovo.eu
”Отровното трио”: Може да ни арестуват, но нека, защото революцията има нужда от знаме

„Може да ни арестуват. Първите дни дори си мислех, че ще стане. Много е трудно. Ние сме постоянно проследявани и подслушвани. Знаят във всеки един момент къде сме и какво правим. На адвокат Хаджигенов дори вече му прекратиха няколко договора. Търси се постоянно нещо, за което да се хванат, за да ни арестуват. Може и да стане, пак казвам, дано да стане, защото революцията се нуждае от знаме“.

Това заяви в предаването „ЕвроДикоф“ скулпторът Венцислав Минеков, част от „Отровното трио“.

Адвокат Николай Хаджигенов коментира наученото от протестите през изминалите две седмици. По думите му, гражданското общество у нас не съществува и в момента то тепърва се създава.

„Хубаво е, че има едно поколение, което изобщо не гледа никаква телевизия и сигурно не знае и други имена извън Бойко Борисов и Гешев. Това е чудесно, защото младите хора нямат този негативен товар на гърба си“, посочи юристът.

Арман Бабикян обясни, че това, което е разбрал за изтеклото време е, че тапата на страха вече е излетяла.

„Може би не целият страх, но с това се отпуши. Както много правилно отбеляза вече професорът, времето на креватните демократи, които дават съвети във Фейсбук как трябва да стане това нещо някога, приключи“, посочи Бабикян.

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.