Oтслабената българска държава, в която няма грам съпротивителни сили нито срещу настъпващата циганизация, нито срещу вилнеещата турцизация

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/otslabenata-balgarska-darzhava-v-koyato-nyama-gram-saprotivitelni-sili-nito-sreshtu-nastapvashtata-ciganizaciya-nito-sreshtu-vilneeshtata-turcizaciya/17837 SvobodnoSlovo.eu
Oтслабената българска държава, в която няма грам съпротивителни сили нито срещу настъпващата циганизация, нито срещу вилнеещата турцизация

Ахмед от ДПС направи бележка на присъстващия в парламентарната зала министър на образованието, че МОН финансирал издаването на учебници по френски и английски, но не и на “майчин език”.

Съдейки по името на депутата от ДПС, вероятно намекът към министъра е - а кога ще направите и безплатни учебници на турски език. И се много внимаваме българският министър какво ще отговори на тази реплика. Защото турската спецслужба по вероизповеданията ДИАНЕТ хвърля по няколко милиарда на своите политически представители, включително и в българския парламент. Включително и за учебници, включително и за Корана и друга богословска литература и свързаните с турцизацията на цели региони дейности.

Отделно чета в бюджета на Горанов как десетки милиони от данъците на българите отиват за религиозни дейности, вкл. И на турчеещите се български граждани. В тази връзка от известно време се питам дали турското присъствие в българския политически живот не е основната причина за отслабването на българската държава.

Опасно отслабената българска държава, в която няма грам съпротивителни сили нито срещу настъпващата циганизация, нито срещу вилнеещата турцизация.

Нора Стоичкова анализи, коментари, шамари

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.