ПАТРИОТАРИ, КОЛКО ДЕЦА ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИТИ ОТ ЦИГАНИТЕ, ЗА ДА СЕ СЪБУДИ УПРАВЛЯВАНАТА ОТ ВАС ДЪРЖАВА?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/patriotari-kolko-deca-tryabva-da-badat-ubiti-ot-ciganite-za-da-se-sabudi-upravlyavanata-ot-vas-darzhava/24881 SvobodnoSlovo.eu
ПАТРИОТАРИ, КОЛКО ДЕЦА ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИТИ ОТ ЦИГАНИТЕ, ЗА ДА СЕ СЪБУДИ УПРАВЛЯВАНАТА ОТ ВАС ДЪРЖАВА?

Евродепутатът Ангел Джамбазки излязъл с гневен пост във Фейсбук по повод смъртта на 18-годишния Алекс от Русе, зверски пребит от циганин. „Разкажете ми нещо за интеграцията. За толерантността. За "либерализма". За "хуманизма". За БХК и цялата соросоидна циганозащитна банда. А аз ще ви разкажа как се използва въже“, изригна европатриотарът в социалната мрежа.

И си вярва горкият, че с гръмки клетви срещу Сорос и глобализма ще заглуши позорното мълчание на боса си Каракачанов, на вицепатриота от Бургас и на ромския терминатор от Ямбол.

Тези тримата, които довчера тръбяха, че ще влизат с оръжие в ромските гета, днес се спотайват като лалугери в правителствените си бърлоги и дума не смеят да обелят срещу циганския терор.

Мълчат негодниците, щото им се услади властта, а още по-сладки са комисионните каймета от изтребители, гранична ограда и изтъргувани министерски кресла.

Патриотари, колко деца трябва да бъдат убити от циганите, за да се събуди управляваната от вас държава?

Велизар Енчев

Резултат с изображение за Велизар Енчев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.