ПATРИОТАРСКО ЛИЦЕМЕРИЕ! Вижте защо патриотарите заобичаха зимния туризъм?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/patriotarsko-licemerie-vizhte-zashto-patriotarite-zaobichaha-zimniya-turizam/23706 SvobodnoSlovo.eu
ПATРИОТАРСКО ЛИЦЕМЕРИЕ! Вижте защо патриотарите заобичаха зимния туризъм?

През последните седмици най-яростните защитници на зимния туризъм и изграждането на втори кабинков лифт в Банско са именно патриотарите. Българската памет незнайно защо е винаги къса по отношение на такива "защитници". Именно печално известните патриотари искаха завинаги да съсипят развитието

не само на зимния туризъм, но и въобще на планинския туризъм като цяло.

Така наречените патриотари се бяха прицелили право в сърцето за унищожаването на планинския туризъм. И сега обърнете внимание

хората от община Банско, община Разлог, община Белица и община Якоруда наричат така наречените  патриотари през 2014 година - ЗЕЛЕНИ МАФИОТИ! Да, да, няма грешка - ЗЕЛЕНИ МАФИОТИ! А сега, вие, драги читатели, сами преценете имали ли са местните хора основание.

Както казахме вече патриотарите се опитват да унищожат планинския туризъм в тези четири общини. За да се развива туризъм в тези общини е необходимо да бъде изградено модерно депо за битови отпадъци.Община Разлог в партньорство с общините Банско, Белица и Якоруда получават финансиране от ЕС за над 10,3 милиона лева по оперативна програма "Околна среда" за изграждане на супер модерно депо за битови отпадъци в разложкото село Баня. Тук е редно да отворим скоба и да разбием на пух и прах глупостите, че ни атакували от чужбина, слава богу, че ЕС отпуска тези милиони, иначе не е ясно днес как щяха да развиват туризъм тези общини. Но мъката за четирите общини тепърва предстои.

На преден план излизат двете "патриотични" партии НФСБ и ВМРО  и започват да организират протести срещу изграждането на депото.Мотивите забележете са, че депото е  "екологична бомба". В битката  за убийството на планинския туризъм се включва и кабеларката СКАТ с поредица от предавания.От 2013 г. започват добре организирани протести, дорисе извозват хора от други населени места , разбира се срещу съответното стимулиране.

Най- яростни са протестите през периода когато патриотарите вече са в парламента.Протестите обикновено се водят от бившия партиен секретар на НФСБ Мария Цветкова , която е мощно подкрепяна от днешния евродепутат Ангел Джамбазки. Днес Цветкова е на висок пост в министерството на отбраната и се радва на висока заплата. Местните хора разказват, че не са и видели очите повече.

Важното е обаче, че патриотарите разиграват номера за "спасяването" на българските гори в Банско, Разлог, Белица и Якоруда. Чрез  фабрикуване на фалшиви новини те непрекъснато заблуждават хората и си изграждат ореол на "спасители". Каква ирония само, истинските килъри на планинския туризъм днес се явяват отново защитници.

Слава богу четирите общини успяват да удържат на антибългарските атаки от така наречените патриотари и през месец юни 2017 г. е открито новото и модерно депо за битови отпадъци в разложкото село Баня. Всичко това се случва въпреки "патриотичните" опити да бъде убит планинския туризъм. Трябва да отбележим, че един истински патриот, чиито корени са от този планински край, се изправя срещу своите колеги и дори стигат до бой в парламентарната група, когато дупедавците патриотари раздават пари за финансиране на съдебни дела срещу изграждането на депото. Този истински патриот е Димитър Байрактаров, който по-късно бие шута на лъжепатриотите.

Хайде замислете се искат ли патриотарите да се развива планинския туризъм или за пореден път са се въплътили в ролята на папкачи? BNews ви предоставя този линк, за да видите сами новоизграденото модерно депо: http://news.bnt.bg/bg/a/n ovo-regionalno-depo-za-otpadts i-v-razlog

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.