Плашила

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/plashila/24584 SvobodnoSlovo.eu
Плашила

Цъфти родината под грижите на партията и правителството. Трепетно очакват жителите на панелките пристигането на партийната и правителствена делегация на ГЕРБ, на която лично да изкажат сърдечни благодарности към кабинета на Бойко Борисов. Това последното нито е измислица, нито е сарказъм, а официално съобщение на ГЕРБ от вчера. Лично Цветан Цветанов резнал лентата на прясно саниран блок в Годеч, след което държал реч, докато стои върху нещо, което някога е било тротоар, и което явно не е влизало в плановете за реновация на блока. Цветанов явно не разбира, колко е нелепо заедно с министъра на пътищата Нанков да стоят върху разбит, обрасъл с трева и обсипан със строителни отпадъци бивш тротоар, на фона на прясно обвит със стиропор блок. Двамата с Нанков упорито наричали платеното от бюджета саниране "безвъзмездно", все едно тия пари не са дошли от нашите данъци.

Цветанов дори казал: "Думите на хората, към които е насочена тази политика, са най-доброто доказателство за успеха на програмата. Тези срещи ми дават повод за радост..."

В детския роман "Вълшебникът от Оз" има следния диалог: "Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти. - Не знам - каза Плашилото, но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."

Георги Георгиев

Резултат с изображение за борисов цветанов

http://duma.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.