Пол №215

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/pol-215/23552 SvobodnoSlovo.eu
Пол №215

В кипежа на всеобщото джендърдисване и джендърдясване покрай Истанбулската конвенция, посред баталиите между джендърфили, джендърфоби и джендърманиаци, един колега ме попита по телефона:

- Ти акредитира ли се за европредседателството?

- Не още. Що? Ти?

- Мисля.

- Какво толкова мислиш?

- Ами във формуляра срещу "пол" пише "жена", "мъж" и "неустановен", пък тая конвенция още не сме я ратифицирали. А вчера попълвах бланка за електронно банкиране и там пише "жена", "мъж", "друг".

- И!?

- Чудя се каква социална роля да си избера.

- О, тъмен балкански субект! О, неграмотнико смотан! О, тип безпросветен! О, загубеняк антиевропейски! Кога ще се цивилизоваш, бе, цървул назадничав! Хората му дали демократично право на избор, на самоопределение, на самоидентификация, той се чуди, той се колебае, моля ви! К`во се чудиш! Мисли изпреварващо! Бъди иновативен! Бъди креативен! Пиши "пол №215"! Защо 215 ли? Сега ще ти обясня членоразделно и евроатлантически! Слушай и си записвай, главо проста!

Виж, тъпчо тъп! В цивилизованите държави и децата знаят, че не са момиченца и момченца, както им е казал някой простофил като тебе, а могат свободно и по своя воля да си изберат социална роля в тоя скапан живот; че мама и татко не са мама и татко, а родител №1 и родител №2; че няма такваз архаика като "бременна жена", има "бременен човек".

Миналата година в едно училище в Брайтън, недалеч от Лондон, 13-годишни деца отговаряха на въпроса от какъв пол са и попълваха анкета с 25 варианта: двуполов, триполов, междуполов, многополов, всеполов, безполов и прочее.

В САЩ отдавна идентифицираха 31 пола, обаче към тях прибавиха още 40, та станаха 71. И ако кажеш на някой господин "Драги ми господине!", тутакси ще ти треснат една глоба от 250 000 долара за накърняване на сексуалната идентичност, щото тъкмо в тоя отрязък от деня той (тя, то), поради своята дълбока двойствена душевност, се чувства, изживява и възприема като жена, при това - бременна! Ако след два часа срещнеш същото лице и кажеш "Уважаема госпожо!", пак ще ти треснат 250 000 долара за накърняване на сексуалната идентичност, понеже тя (той, то) вече се чувства, изживява и възприема като мъж, при това - с хомосексуални наклонности. Обаче! Най-пълно е описанието в един джендър-речник. Там, драги, половете са къмто 200.

Затова - пиши, че си пол №215! Съвършено нов, неоткрит, неидентифициран пол! Сега е моментът! Европредседателството е твоят шанс, твоят звезден миг, твоят триумф! Най-сетне ще бъдеш забелязан! Ще бъдеш оценен! Няма да влачиш жалкото съществуване на един прост хетеросексуален български мъж! Няма да оцеляваш - ще успяваш! Ще бъдеш най-успешният измежду успешните! Защото ще бъдеш уникален, неповторим, изненадващ, шеметен! Ще бъдеш скритото бижу на българското европредседателство! Едно сладко бижунце!

Акредитация за европредседателството

Ще шашнеш хермафродитския брюкселския елит с твоята транссексуална откровеност, с твоята безпримерна метросексуална храброст! Ще предизвикаш световно турбосексуално удивление и преклонение, всички ще се влюбят в твоята сложна полисексуална същност, ще станеш център на всеобщо внимание, ще бъдеш звезда, кумир и сексидол на всички джендъри и джендърки, всички ще те обгрижват и ухажват, ще ти основат фондация и НПО (понеже ти си голям задръстеняк!), ще ти изсипят купища пари, ще изнасяш открити уроци и лекции в училища и детски градини, ще обясняваш на момиченцата и момченцата, че не са момиченца и момченца, а нещо седмо, петнайсто или сто трийсет и трето - каквото си решат, изберат и харесат! И не забравяй да им кажеш, че мама е татко, а татко е мама!

Ще бъдеш специален обект на медицински изследвания, за теб, за твоята джендър изключителност ще пишат научни трудове, маса хора ще станат професори и академици, световни психоаналитици ще те ухажват, само и само да благоволиш да откъснеш 10 минути от скъпоценното си време за разговор с тях!

Ще напишеш книга, в която ще разкриеш дълбините на своята уникална индивидуалност, за книгата ще получиш "Пулицър", велики кинорежисьори ще се изпотрепят да правят филми по твоята книга - игрални и документални, тези филми ще обрулят всички "Оскари", "Златни палми" и "Златни глобуси", най-големите актьори ще жадуват да се превъплътят в теб, да проникнат в бездната на твоята джендър душевност!

Ще дефилираш по световните телевизори, ще бъдеш специален гост на Опра Уинфри, ще споделиш пред милиони зрители своя горък житейски опит, своите терзания и страдания в тая тъмна, безпросветна балканска страна, ще разкажеш сърцераздиращо как си разбил старозаветните окови, как си разрушил гнусния затвор на конвенционалното общество, ще станеш част от #metoo и #itstime, ще си имаш собствен джендър-хаштаг, ще държиш прочувствени джендър речи пред Европарламента и ООН, ще станеш евро-джендър-комисар, после ще те изберат за шеф на ЕС, ЕК и НАТО едновременно, ще бъдеш свободен, волен, фриволен, сутринта мъж, по обед - жена, надвечер - гей, нощем - травестит.

"И сътвори Бог човека по Свой образ, по Божий образ го сътвори; мъж и жена ги сътвори", викат профаните. Дрън-дрън! Докарал ги дедо Боже до мъж и жена, па се уморил и седнал да си почине! Ти не си "по Божий образ", ти си пол №215! Ти си самонаправен, самосъздаден, надбожествен, свръхбожествен! Остави го дедо Боже да рупа райски репи! Кой е той въобще!?

Така ще се извисиш над простосмъртните и най-сетне ще се въздигнеш до Бойко Борисов, който сутрин е едно, по обед - друго, вечер - трето, на другия ден нещо четвърто, за да се окаже, че нещото е пето, шесто и седмо...

Защото, драги мой, третият пол е като третият мандат на Борисов - никой не знае какво е, той също не знае, и добре, че се намират едни услужливи тълмачи - да ни обясняват неговата многопластова, неизмерима същност, недостижима на нашата елементарност. Добре, че са тия тълмачи, да класифицират и етикетират неговите роли - Бойко Отмъстител, Бойко Строител, Бойко Помирител, а сега - Бойко Геополитик.

"Няма мърдане! Ако иска да е eвропейска държава, България трябва да признае третия пол. Това е въпрос на фундаментален избор. Искаш да пътуваш без визи, да получаваш пари, да си сред богатите. Срещу това трябва да приемаш някакви други неща и правила. Едно от тях е за третия пол", вика Андрей Райчев.

"Няма мърдане!" - това е девизът на прехода към нищото.

"Няма мърдане!" - повтарят брюкселските хермафродити 30 години.

"Няма мърдане!" - припяват една сюрия угодници.

"Няма мърдане! Искаш да пътуваш без визи, да получаваш пари, да си сред богатите. Срещу това трябва да приемаш някакви други неща и правила. Ако иска да е eвропейска държава, България трябва да унищожи своята индустрия, ядрена енергетика, селско стопанство, образование, наука, изкуство, култура и армия, да се отрече от своята история и своята памет, да изрита от националния олтар своите светци и първоучители, апостоли и революционери, поети и писатели. Това е въпрос на фундаментален избор"...

Документ за електронно банкиране

"Няма мърдане!".

Всичко това беше изпълнено. Остана третият пол. Нищо, че не е пол, а роля, нищо, че не е трети, а хомо-би-три-транс-хетеро-мега-интер-крос-поли-джендър във всичките му 25, или 31, или 71, или 215 измерения, джижафки и финтифлюшки.

Това е поредният "фундаментален избор", поредният (но не и последен!) рубеж между нас и "клуба на богатите", между нас и светлото, охолно и безгрижно бъдеще, между нас и "нова, обединена Европа", между нас и "новия световен ред". И когато след време, приятелю драги, твоят син попълва някакъв формуляр, и като види, че отговорите за пол са 153, да не напише, че е мъж, щото голям скандал ще стане и позор за държавата!

Чао, бижу!

Въпросникът на децата от Брайтън

Велислава Дърева

http://duma.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.