ПОНЕ ВЕДНЪЖ ИЗВИКАЙТЕ "СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!"

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/pone-vednazh-izvikayte-slava-na-balgariya/4047 SvobodnoSlovo.eu
ПОНЕ ВЕДНЪЖ ИЗВИКАЙТЕ "СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!"

Евроатлантическите безродници тези дни са в апогей. Шествия, крясъци, горене на знамена, бяс в социалните мрежи, бяс в медиите, където клет украинец следва клета украинка по интервютата. То не бяха концерти, то не бяха песни....либерална работа. И всичко това под звуците на крясъка "Слава на Украйна".

За украинците нещата са ясни. Част от тях бягат и от правосъдието, не само от войната. Бягат с маркови дрешки и коли, отсядат в спа-хотелите ни и ни призовават да изпращаме оръжие и да оказваме военна помощ на Украйна. Някак си ми се струва нелепо да се бием ние за Украйна, докато те тук си правят маникюри и карат ски на Банско. Пак някаква либерална работа е таз, която ние, простите българи, не можем да разберем.

Умнокрасивите понита живеят в собствен свят. Като сапунен мехур - красив, съвършен и крехък. Всеки досег с реалността може да го спука и светът им да свърши. Затова е и истерията тези дни. Вярно, те не искат и не могат да осъзнаят случващото се, но вече имат усещането, че нещата не вървят по техния план.

Умнокрасивите поните приютиха клети украинци и най-вече украинки по къщите и хотелите си, дадоха им безплатно всичко, събират помощи за тях. Напълно слепи са за стандарта на живот, който клетите бежанци изискват от тях. Смятат го за нормално. Но пък се замислям как така на клетите сирийски и афганистански бежанци същите тези умнокрасиви понита не помогнаха.

Не се сещам умнокрасивите понита да са помогнали и на беден българин. То е ясно, че се гнусят от българите по принцип /дори безродницата Кристи беше заявила, че всеки с българско знаме е предател и срам/, но лицемерието би трябвало да стане ясно дори за тях. За бедните български пенсионери защо не направихте един безплатен концерт, либерасти?

Защо не платихте осигуровките на тези 700 000 българи, които не могат да си ги платят? Защо не освободихте бедните от такси за Синя зона и не им предоставихте безплатно пътуване в градския транспорт. Защо, по дяволите, не заведохте поне един беден пенсионер на вечеря или на спа? Да, те не са красиви, не са клети бежанци и не са модерни, но са наши, български човеци. Или това за Вас не е важно?

Тези дни шествате навсякъде с укрознамената. Вие, които се срамувате от българското знаме, се кичите с чуждо. Изпадате в истерия, когато Ви напомнят, че сте българи. Мразите всеки, който се гордее, че е българин и Ви посочва, че Вие сте безродници. Призивите Ви за саморазправа към всеки, който си позволява да поставя българските интереси преди американските и украинските, в една нормална държава биха Ви завели в затвора.

И последно да попитам - риторично, разбира се - Кога извикахте за последно "Слава на България!"?

Елена Гунчева

* Публикацията изразява само МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.