Престиж

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/prestizh/23853 SvobodnoSlovo.eu
Престиж

Летвата пада все по-надолу и по-надолу. След шума и тоалетните вицепремиерът Валери Симеонов поема още един престижен ресор - варенето на ракия в домашни условия. Сигурно ще открива казани! Знае ли човек какъв ще е ефектът след срещата със сдружение "Българска домашна ракия".

Какво ли не прави един вицепремиер, за да не шества в медиите с милионите, отишли за менте ограда по границата? Която, въпреки здравината на коалицията, все пада или я прескачат. Готов е Симеонов на геройства и пиари. Благодарните индустриалци, дето иначе ще го съдят, раболепно писмо му пишат. Кланят се на ленторезача на тоалетни, че им уредил по-лесно да внасят работна ръка отвън. А и е склонен да им играе по свирката за отмяна на клас прослужено време. "Индустриалци"?! И те като Симеонов - 00 (кръгли нули), дай им ленти да режат и тоалетни да откриват.

На фона на приказките на ГЕРБ за стабилна коалиция все по-очевадно е провокативното поведение на Валери Симеонов. Призна го и Томислав Дончев. Чиста проба рекет. Ще се появява по телевизиите, ще предизвиква смях по адрес на Началника и от време на време ще го плесва по врата, че е "властелин". А Той ще го търпи, но до време. Щото остана самотен от троицата - Волен Сидеров на галерист се прави, а Красимир Каракачанов милиони разпределя.

Бащицата в крачка спретна коалиция с патриотите, в крачка може да я разрита. Мющерии в парламента - колкото воля иска. Милите семейни интервюта на Цветан Цветанов са прах в очите. Нито Николина Ангелкова ще преглътне спора с бореца срещу шума в курортите, нито писъмцата на благодарни работодателите ще изпишат вежди на Wалери Симеонов.

Ще уплътняват програмата на WC-то, ще му намират ресори и ангажименти, па току-виж решили в крачка нещата. В името на мира в държавата по време на европредседателството, да не се излагаме пред чужденците. Това е то престиж - ядеш, ядеш и гориш

Ина Михайлова

Резултат с изображение за Валери Симеонов

http://duma.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.