ПРИКЛЮЧИХА. USA ПОСОЛСТВОТО УДАРИ ШАМАР НА БОКО И ГЕШЕВ! БОКО, COME ON, YOU FUCKERS!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/priklyuchiha-usa-posolstvoto-udari-shamar-na-boko-i-geshev-boko-come-on-you-fuckers/14581 SvobodnoSlovo.eu
ПРИКЛЮЧИХА. USA ПОСОЛСТВОТО УДАРИ ШАМАР НА БОКО И ГЕШЕВ! БОКО, COME ON, YOU FUCKERS!

ПРИКЛЮЧИХА. USA ПОСОЛСТВОТО УДАРИ ШАМАР НА БОКО И ГЕШЕВ! БОКО НА 16 -ТИ Е GO HOME!Току що Американското посолство у нас пласира тази официална информация!

Очевиден шамар върху Бойко Борисов и Иван Гешев!

Очевадно е вече защо Боко Тиквата още се пъне да подаде оставка – дават му шанс това да стане „елегантно“ /хахахаха!/, на 16 -ти, когато е вота на недоверия в парламента.

Още по-ясно е, че дотогава и ДПС ще „узрее“ да гласува вота. Ако питате нас, те отдавна са узрели, а след Росенец – хептен.

На 16-ти мача на Боко Тиквата приключва.

С две думи:

Come on, you fuckers! / в превод: Разкарай се, шибаняк!/

Ако питате АФЕРА, ПАРЛАМЕНТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОКУПИРАН ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ВОТА! И ДА НЕ ПУСНАТ НИКОГО ДА ИЗЛЕЗЕ, ДОКАТО НЕ БЪДЕ ПОДАДЕНА ОСТАВКА НА КАБИНЕТА!

А дотогава, кой знае, може да станем свидетели и на брутален арест на Боко от Гешев: „Ти си абсолютен престъпник! Долу на земята!“.

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.