Про100Кирето хленчи, че Мафията, Славчо, Боко, Доган, Костадинов и Путин го махали защото той бил много готин, но народа го обичал

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/pro100kireto-hlenchi-che-mafiyata-slavcho-boko-dogan-kostadinov-i-putin-go-mahali-zashtoto-toy-bil-mnogo-gotin-no-naroda-go-obichal/2360 SvobodnoSlovo.eu
Про100Кирето хленчи, че Мафията, Славчо, Боко, Доган, Костадинов и Путин го махали защото той бил много готин, но народа го обичал

Про100Кирето хленчи, че Мафията, Славчо, Боко, Доган, Костадинов и Путин го махали защото той бил много готин, но народа го обичал.

Интересно дали Про100Киретата щяха да са в тази незавидна позиция ако бяха изпълнили обещанията си с които някак се домогнаха до властта?

Ако инфлацията беше средноевропейска в рамките на 5-6%, а не 20. Ако доходите на хората бяха започнали да се повишават. Ако навреме и адекватно беше компенсиран бизнеса за огромните цени на енергоносителите. Ако бяха направени нужните промени в НК и НПК, че наказателното преследване, вкл. и по корупционни практики бъде опростено и отвързано от безкрайния формализъм, вместо да се прави незаконен арест на Боко.

Ако правителството имаше национално отговорна позиция спрямо РСМ, а не да докара нещата дотам, че на нас да ни се поставят условия все едно ние сме кандидата.

Ако бяха създали предпоставки чрез опростяване на данъчната система за по-сериозни инвестиции и навлизане на стратегически партньори в бизнеса.

Ако имаше ръст на икономиката. Ако беше започнала реформа в здравеопазването, че да не мрат хора пред поликлиниките.

Има и още и още.

Ако всичко това се беше случило никой нямаше и да си мисли да сваля Про100Кирето защото нямаше да може.

Даниел Божилов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.