ПРОКУРАТУРА КАТО БАКАЛИЯ. СРАВНЕТЕ МОСКОВСКИ И ДОСЪДЕБНО СРЕЩУ РОДИТЕЛЯ НА ДЕТЕТО, ПАДНАЛО ПРЕЗ ПАРАПЕТА!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/prokuratura-kato-bakaliya-sravnete-moskovski-i-dosadebno-sreshtu-roditelya-na-deteto-padnalo-prez-parapeta/20454 SvobodnoSlovo.eu
ПРОКУРАТУРА КАТО БАКАЛИЯ. СРАВНЕТЕ МОСКОВСКИ И ДОСЪДЕБНО СРЕЩУ РОДИТЕЛЯ НА ДЕТЕТО, ПАДНАЛО ПРЕЗ ПАРАПЕТА!

Варненска районна прокуратура във връзка с падналото 3 годишно дете през парапета на варненска болница и в последствие починало:

Започнатото досъдебно производство е престъпление по чл. 182 ал. 1 от НК - родител е оставил малолетното си дете, намиращо се под родителски грижи, без надзор и достатъчно грижи и с това е създал опасност за неговото физическо развитие.

Сега си припомнете смъртта на детето на министър Ивайло Московски преди една година и всички напъни да не бъде образувано досъдебно срещу него, както и измъкването му от правосъдие, благодарение на прокуратурата, както и финалния акорд на прокурор Варадинова, която отсече, че Московски нямало как да знае как се кара моторна шейна и последиците от това.

Това не е прокуратура, а бакалия.

И израза „двоен аршин“ е изключително слаб.

Това е прокуратура, която закриля престъпниците, когато са близки до Борисов и компания. И от десет кладенци вода вади, за да ги измъкне.

Когато обаче си „мучо“,  или „неправилен“, може и Ал Кайда да те изкара. Стига да е угодно на същата тая властова компания, която пази като очите си.

ПРОКУРАТУРА

http://afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.