Просто Киро е този, който каза, че е готов да отиде на протестите и да изслуша всички

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/prosto-kiro-e-tozi-koyto-kaza-che-e-gotov-da-otide-na-protestite-i-da-izslusha-vsichki/3193 SvobodnoSlovo.eu
Просто Киро е този, който каза, че е готов да отиде на протестите и да изслуша всички

Това, че премиерът лъже за зърното, енергетиката, отношенията ни с Украйна, ремонтите на оръжие, знаем всички. Но това, че днес по най - просташкия начин, изгони превозвачите от Министерски Съвет, действително е впечатляващо. 200 000 души работят в този чувствителен сектор. И никой не им обърна внимание, в продължение на година.

Просто Киро е този, който каза, че е готов да отиде на протестите и да изслуша всички. А когато те му поставиха ясно въпросите си и поискаха конкретен разговор, той просто ги изгони - цинизъм, който не си е позволявал никой досега. А от нас зависи никой, отсега нататък да не си го позволява.

Румен Петков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.