Румен Радев: Уважението към труда е мерило за обществената справедливост!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/rumen-radev-uvazhenieto-kam-truda-e-merilo-za-obshtestvenata-spravedlivost/22719 SvobodnoSlovo.eu
Румен Радев: Уважението към труда е мерило за обществената справедливост!

Днес светът отбелязва Международния ден на труда и работническата солидарност. Един от празниците, които сплотяват отвъд националните граници и културите.

Това написа президентът Румен Радев във фейсбук по повод 1 май Деня на труда.

"Уважението към труда е мерило за обществената справедливост. У нас в много региони и в много професии трудът е недооценен. Затова бих желал да поздравя хората, които отстояват правото на достойни условия на труд и справедливо заплащане", продължава президентът.

"Общество, в което пътят към успеха не минава през труда и съзиданието, а през корупцията и клиентелизма, е обречено на постоянна криза и неудовлетворeност. От нас зависи да ги преодолеем.

Затова искам да благодаря на всички онези: бедни и заможни хора на умствения и физическия труд, които с почтеност и усърдие градят и пазят България" подчерта още Радев и поздрави: "Честит Първи май, скъпи сънародници!"

http://epicenter.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.